4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportVestea așteptată de Șumudică! Turcii au făcut oficial anunțul

Vestea așteptată de Șumudică! Turcii au făcut oficial anunțul

Vorbind după o întâlnire cu reprezentanţi din diferite federaţii şi oficiali ai cluburilor, Kasapoglu a declarat că Turcia este una dintre ţările care a luat măsuri de precauţie foarte rapid în faţa răspândirii coronavirusului.

”Ligile din multe ţări au continuat programul normal atunci când cazurile de infectare erau în creştere. Suntem una dintre ţările care extrem de rapid am cerut ca meciurile să se desfăşoare fără public pentru ca virusul să nu se extindă”, a punctat ministrul.

Toate cluburile de fotbal din Super Lig, cu excepţia a trei, au solicitat oficialilor să amâne meciurile chiar înainte de luarea deciziei de joi.

De o săptămână, partidele de fotbal se dispută cu porţile închise în Turcia, o decizie luată pentru limitarea propagării Covid-19.

Marţi, mijlocaşul internaţional nigerian John Obi Mikel şi-a reziliat contractul cu Trabzonspor din cauza temerilor legate de pandemie.

Marius Şumudică este antrenor la Gaziantep Gazişehir, unde joacă Alin Toşca şi Alexandru Maxim, Florin Andone este legitimat la Galatasaray, portarul Silviu Lung jr este la Kayserispor, ca şi Cristian Săpunaru.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă