4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSportVictor Pițurca: Am fost contactat de cei de la CSA, mă văd...

Victor Pițurca: Am fost contactat de cei de la CSA, mă văd cu ei zilele următoare

Fostul selecţioner a spus că nu va veni pe post de antrenor, dacă va ajunge la un acord cu CSA.

Piţurcă a vorbit deschis despre subiectul Steaua şi a recunoscut că e dispus să lucreze la Liga 4: “Am fost contactat de cei de la CSA, mă văd cu ei zilele următoare. Nu vin ca antrenor, nu antrenez în Liga 4, sunt destui tineri care pot face asta. Voi avea o discuţie, să vedem ce se doreşte. Ştiţi că eu sunt foarte pretenţios, trebuie multe lucruri puse la punct, scrise. Steaua trebuie să vină unde îi e locul. M-am gândit numai la lucrul ăsta zilele astea, nu e uşor. E o muncă titanică.

Deschis sunt, chiar dacă nu merg eu, tot ajut cum o să pot. Dar dacă mă înham eu la treabă, trebuie să am garanţii. Nu trebuie să stăm doar în MApN. Se poate face un parteneriat, să ieşi din sfera asta. Steaua e cel mai mare brand, e foarte atractivă pentru oamenii de afaceri. Foarte mulţi oameni iubesc Steaua, se pot face bani. Stadionul nou poate fi loc de multiple afaceri, acolo sunt terenuri nelucrate, ar trebui să se facă ceva pe ele. Sportiv, mă refer!”, a spus Piţurcă, la Telekom Sport.

Conducerea CSA vrea să-l aducă pe Piţurcă pe post de manager general, iar pe post de antrenor pe Adrian Neaga, un om foarte apropiat de fostul selecţioner. Mai mult decât atât, Victor Piţurcă ar urma să fie “privatul” care să preia clubul în Liga 2. Dacă Steaua va ajunge în viitor în Liga 2, va fi obligată “să se rupă” de Armată, pentru a primi drept de promovare în primul eşalon, scrie ProSport.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă