7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportVICTORIE pentru Simona Halep la Roland Garros

VICTORIE pentru Simona Halep la Roland Garros

 

În setul 1, Halep s-a impus după 48 de minute.

Meciul a început cu serviciul spaniolei. În primul set s-au înregistrat două serii consecutive de break-rebreak: break Sorribes Torno pentru 1-3, rebreak Halep 2-3; break Tormo 2-4, rebreak Halep 3-4. Românca a reuşit al treilea break pentru 5-4, iar apoi a câştigat setul pe serviciul său.

În setul doi, Halep nu i-a mai dat nicio şansă adversarei şi s-a impus cu 6-0, după 34 de minute de joc.

Simona Halep a reuşit calificarea în turul doi la Roland Garros chiar în ziua în care împlineşte 29 de ani.
În turul doi, Halep va evolua cu învingătoarea meciului dintre Irina Begu, locul 72 WTA, şi elveţianca Jil Teichmann, locul 54 WTA.

Simona Halep, cu zâmbetul pe buze, după ce a câștigat primul meci de la Roland Garros. „Cred că am făcut record de scurte. Loviturile ei mi-au permis să vin la fileu.”

Simona Halep a reușit a 15-a victorie consecutivă.

 

Meciul din primul tur de la Roland Garros nu i-a pus probleme decât în primul set. Jucătoarea din România l-a câștigat cu 6-4, după ce Sara Sorribes Tormo a condus cu 4-2.
„Am avut ceva probleme la începutul meciului. Mingea nu prea zbura, ea nu greșea deloc, e foarte puternică. Lovește cu mult efect. Apoi am urmat planul B, mi-am deschis mai mult terenul și am încercat să nu închid repede punctele.
Am muncit mult pentru fiecare punct. Cred că am făcut un record de scurte astăzi, n-am lovit niciodată atât de multe într-un meci. Dar a fost bine, am scos-o din ritm”, a declarat jucătoarea din România.

Simona Halep, a împlinit duminică, 27 septembrie 29 de ani

Partida din primul tur de la Roland Garros s-a disputat chiar în ziua în care a împlinit 29 de ani. Halep a recunoscut că din cauza restricțiilor sanitare nu poate să iasă în oraș. Și deci nu va ține nici o petrecere.

„Este foarte plăcut să-mi serbez ziua la Paris, este orașul meu preferat. Este o vibrație foarte frumoasă în acest oraș și chiar dacă trăim vremuri grele este încă plăcut. Mă bucur foarte mult că mă aflu aici!Fiind la Grand Slamul meu preferat este un plus că este și ziua mea. Nu mi-am dorit să joc de ziua mea și să mă bucur de aniversare. Nu avem voie să ieșim din hotel! Mâncăm în lobby sau room service. Încerc să petrec cât mai mult timp la teren ca să fie mult mai ușor de suportat”, a declarat Halep pentru Eurosport, înaintea partidei.

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă