15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportVIDEO. Anchetă UEFA, după incidentele violente de la AEK - Ajax

VIDEO. Anchetă UEFA, după incidentele violente de la AEK – Ajax

Gruparea elenă va trebui să de socoteală după ce suporteri de-ai săi au aruncat diferite obiecte spre gazon, inclusiv petarde, au blocat scările stadionului, au afişat bannere cu mesaje incitatoare şi au intrat pe teren.

Olandezii vor trebui să răspundă după ce fanii ”lăncierilor” au aruncat cu obiecte şi au folosit dispozitive pirotehnice.

Unsprezece persoane au fost rănite uşor în incidentele violente care au avut loc în afara Stadionului Olimpic din Atena, între suporterii celor două formaţii.

Spectatorii au aruncat cu petarde din tribune, înaintea debutului meciului, fiind necesară intervenţia forţelor de ordine pentru a separa cele două tabere.

“Unsprezece persoane au declarat că au fost spitalizate” cu răni uşoare, a declarat un responsabil al biroului de presă al poliţiei.

Potrivit unui fotograf al AFP, aflat la faţa locului, cel puţin trei suporteri ai lui Ajax au fost răniţi după ce au fost loviţi cu bastoanele de poliţişti.

Site-ul grec de informaţii Proto Thema precizează că fanii olandezi au provocat, de asemenea, incidente în centrul Atenei, înaintea partidei, fără să se înregistreze răniţi.

Ajax Amsterdam a învins-o cu 2-0 pe AEK Atena graţie dublei lui Dusan Tadic (68 – penalty şi 72), olandezii calificându-se în optimile de finală ale Ligii Campionilor, pentru prima oară din sezonul 2005-2006.

Cele mai citite

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....
Ultima oră
Pe aceeași temă