11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO. Ce supriză a putut să îi facă Roger Federer unei infirmiere...

VIDEO. Ce supriză a putut să îi facă Roger Federer unei infirmiere din Statele Unite

Infirmiera respectivă, Christianne Calderon, lucrează la secţia de terapie intensivă a unui spital din New York şi se află în prima linie a luptei împotriva pandemiei de coronavirus.

În cursul unui interviu video acordat postului ESPN, Federer i-a transmis în direct un mesaj de încurajare doamnei Calderon, spre marea surpriză a acesteia.

“Oamenii cred că noi, sportivii, suntem supereroi. Însă este ceea ce noi credem spre presoane ca tine, Christianne. Eşti o eroină, pentru salvezi vieţi şi faci diferenţa”, i-a transmis elveţianul.

Roger Federer nu a fost însă singura vedetă care a dorit să o felicite pe Christianne Calderon, elveţianului alăturându-i-se şi starul fotbalului american Eli Manning, fostul quarterback al echipei New York Giants.

Infirmiera a ţinut să le mulţumească celor două vedete pentru cuvintele lor, afirmând că va continua să îşi facă munca la cel mai înalt nivel de profesionalism, tot timpul şi cu toată compasiunea.

În Statele Unite au fost înregistrate peste 1,36 milioane de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar numărul deceselor a trecut de 80.000, conform ultimelor date.

Cele mai citite

Crește contrabanda cu țigări la granița de sud a României

Doar pe parcursul primelor trei luni din anul 2024, la granița de sud a României au fost capturate 12 milioane de țigarete de contrabandă....

Ion Țiriac va construi o arenă de tenis la Otopeni: “Se face, dar durează birocraţia”

Ion Țiriac a anunțat, după finala de la Țiriac Open, că intenționează să construiască o arenă de tenis la Otopeni, care să găzduiască turneul...

Nicolae Stanciu, gol și pasă de gol în derby-ul românilor din Arabia Saudită

Căpitanul echipei naționale de fotbal a României, Nicolae Stanciu, a fost esenţial pentru formaţia Damac FC, în meciul câştigat cu scorul de 2-1 în...
Ultima oră
Pe aceeași temă