8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO Fiesta pe străzile Capitalei Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat...

VIDEO Fiesta pe străzile Capitalei Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat Champions League

Cristiano Ronaldo şi coechipierii săi au plecat de la Stadionul Santiago Bernabeu într-un autocar etajat, inscripţionat cu mesajele “Campeones 13” şi “Gracias Madridistas”, îndreptându-se către Catedrala Almudena, unde s-au tras clopotele. Jucătorii au prezentat trofeul Fecioarei din Almudena, care patronează oraşul Madrid.

Fotbaliştii au mers apoi la sediul guvernului regional şi al Primăriei, unde au fost primiţi de preşedintele regiunii, Angel Garrido, şi de primarul Manuela Carmena. Jucătorii au revenit seara la stadion, pentru o festivitate cu focuri de artifcii, după ce au trecut şi prin Piaţa Cibeles.

“Cristiano, rămâi!”, au scandat fanii madrileni, în timp ce starul portughez li se adresa. “Este o mândrie să joc pentru cel mai bun club din lume. Sunt foarte fericit, cu aceşti jucători nu se poate să nu câştigi”, a afirmat Ronaldo.

El a surprins pe toată lumea sâmbătă, când a declarat, după ce a câştigat Liga Campionilor cu Real Madrid, că zilele următoare va face un anunţ cu privire la viitorul său. “Acum vreau să mă bucur, iar zilele următoare le voi da un răspuns fanilor, care au fost mereu alături de mine. A fost foarte frumos la Real Madrid”, a spus Ronaldo la BeIn Sports.

Real Madrid a câştigat sâmbătă pentru a 13-a oară Liga Campionilor, a treia oară consecutiv, învingând în finala disputată la Kiev echipa Liverpool, scor 3-1. Zinedine Zidane este primul antrenor care obţine trei trofee europene consecutiv. Cristiano Ronaldo, primul fotbalist din istorie care câştigă de cinci ori Liga Campionilor.

Cele mai citite

Mihai Trăistariu, despre faptul că Robert De Niro investește în Bulgaria: “E peste România”

Celebrul actor de la Hollywood, Robert de Niro, își inaugurează două hoteluri de lux pe litoralul Mării Negre, în Bulgaria, iar vestea a stârnit...

Universitatea Craiova are un nou antrenor. “Bine ai venit în noua ta casă, Mister!”

Costel Gâlcă este noul antrenor al Universității Craiova. Anunțul a fost făcut în cursul zilei de 17 aprilie. Gâlcă devine astfel cel de-al 5-lea antrenor...

TikTok, luat la rost de UE cu privire la riscurile pe care varianta Lite le are asupra copiilor

ByteDance's TikTok a primit un termen de 24 de ore pentru a furniza o evaluare a riscurilor privind noua sa aplicație TikTok Lite, lansată...
Ultima oră
Pe aceeași temă