10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO: Iubita lui Florinel Coman a defilat pe stradă în costum de...

VIDEO: Iubita lui Florinel Coman a defilat pe stradă în costum de baie

Aflată într-o scurtă vacanță la Mamaia, departe de fotbalistul FCSB, angrenat în programul tehnic al echipei sale, Ioana și-a încântat admiratorii de pe rețelele de socializare oferindu-le un nou moment spectaculos, după seria fotografiilor sexy cu care deja și-a obișnuit fanii.

Ioana Timofeciuc a mers pe o stradă din Mamaia, a renunțat la haine și s-a fimat în costum de baie în fața bolidului de lux al fotbalistului de la FCSB.

Imaginile au fost apoi postate pe Instagram, însoțite de mesajul „Bae watch. Be normal. Me acting normal”, care trimite publicul să conchidă asupra autenticității iubitei fotbalistului.

Potrivit ProSport, astfel de imagini l-ar fi făcut, în trecut, pe Gigi Becali, să răbufnească la adresa internaționalului român. Latifundiarul din Pipera l-a acuzat în trecut pe „Mbappe de România” că nu dă randament în meciurile FCSB-ului, toate acestea deoare „merge la împreunare și i se înmoarie genunchii”.

„Jucătorii CFR-ului fac sex doar o dată pe săptămână, că sunt paradiți de Dan Petrescu la antrenamente! E vorba de desfrânare. Jucătorii CFR-ului se împreunează cu femeile doar o dată pe săptămână. Așa este! Dacă și Florinel Coman ar fi mai odihnit…dar el merge la împreunare și i se înmoaie genunchii!”, a spus Becali, la Pro X.

Cele mai citite

Sărbătoare în inima Bărăganului! Unirea Slobozia, prima promovată în Liga 1

Unirea Slobozia s-a impus cu scorul de 1-0 în deplasarea de la CS Mioveni, în etapa a șasea a play-off-ului Ligii a 2-a, și...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...
Ultima oră
Pe aceeași temă