14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO. Oltenia “fierbe”. CS U Craiova a prezentat trofeul suporterilor ieșiți în...

VIDEO. Oltenia “fierbe”. CS U Craiova a prezentat trofeul suporterilor ieșiți în stradă

Mii de olteni au ieșit în stradă pentru a-i întâmpina pe jucătorii CS Universitatea Craiova, care au prezentat trofeul Cupei României.

O echipă din Craiova a câștigat Cupa României la fotbal, după 25 de ani.

CS Universitatea Craiova este considearată continuitatea “Craiovei Maxima”, Federația Română de Fotbal recunoscându-I palmaresul “Științei”, cu excepția ultimei Cupe a României castigate. Acest trofeu este “pierdut” undeva, între echipa înființată cu susținerea fostului primar al Craiovei, actualul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, și formația lui Adrian Mititelu, falimentată și reînființată.

CS U Craiova a câștigat Cupa României, după o finală cu FC Hermannstadt (Sibiu), scor 2 – 0. Au marcat Gustavo și Mitriță.

Antrenorul Craiovei, Denis Mangia, a declarat, după finalul partidei de pe Național Arena, că, în sezonul următor, formația sa vrea să se lupte pentru titlul de campioană al Ligii I.

Până atunci, CS U Craiova o să se lupte pentru Supercupa României, cu CFR Cluj, noua campioană a Ligii I, în debutul sezonului viitor.

 

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...
Ultima oră
Pe aceeași temă