3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSportVIDEO Prințul din Bănie, mesaj emotionat pentru Ionuț Lupescu

VIDEO Prințul din Bănie, mesaj emotionat pentru Ionuț Lupescu

Ilie Balaci, Prințul din Bănie, așa cum a fost supranumit cel mai iubit fotbalist al Craiovei, i-a transmis un mesaj emoționant lui Lupescu.

“Ne cunoaştem poate de mai bine de 45 de ani şi am impresia că te cunosc foarte bine. Am mare încredere în tine că poţi schimba faţa fotbalului românesc. Am mare încredere în corectitudinea ta.”, i-a transmis Balaci.

Pe cei doi îi leagă o prietenie de-o viață. Lupescu era copil când l-a cunoscut pe marele Balaci. De altfel, fostul număr 5 al Naționalei a debutat în fotbalul mare înlocuindu-l chiar pe Ilie Balaci, în 1986. Fostul jucător este acum antrenor în Sudan și speră ca, la întoarcerea în România, să-l găsească pe Lupescu la conducerea FRF.

Balaci nu e singurul fotbalist al Craiovei care îll susține pe Ionuț Lupescu. Marile legende ale Băniei îi sunt alaturi. Aflat în vizită în Dolj, Ionuț Lupescu s-a întâlnit cu Gabi Boldici, de trei ori campion cu Craiova Maxima, Aurică Beldeanu, semifinalist al Cupei UEFA cu Craiova Maxima și Nicolae Negrilă, deținător a trei titluri și trei cupe cu Craiova Maxima.

Alegerile pentru șefia FRF au loc pe 18 aprilie. Lupescu și-a lansat candidatura, la începutul săptămânii, într-un eveniment la care i-au fost alături Cristian Chivu, Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu, Mircea Lucescu sau Ciprian Marica. Ionuț Lupescu a primit și un mesaj de încurajare de la antrenorul legendar al lui Manchester United, Sir Alex Ferguson.

 

 

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă