13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportVIDEO. Un star al Barcelonei, după golul patru al lui Liverpool

VIDEO. Un star al Barcelonei, după golul patru al lui Liverpool

Golul calificării ”cormoranilor” a venit în minutul 79, când Divock Origi a reluat în plasă un corner executat rapid şi inteligent de Trent Alexander-Arnold, într-un moment când apărarea catalană a avut un moment nepermis de relaxare.

”La al patrulea lor gol am arătat ca nişte şcolari, aşa că trebuie să fim pregătiţi pentru toate criticile care vor veni ca ploaia peste noi. Suntem foarte trişti, suferim mult, chiar dacă suntem profesionişti”, a declarat Suarez după eşecul dureros în faţa fostei sale echipe.

Barcelona era înaintea meciului retur cu Liverpool singura echipă neînvinsă în acest sezon al Ligii Campionilor, dar pentru al doilea sezon consecutiv a capotat în semifinale. Anul trecut, Roma a eliminat Barca, cu 3-0 în retur, după un 1-4 pe Camp Nou.

”Va trebui să facem faţă multor critici, pentru că e a doua oară când ni se întâmplă acelaşi lucru. Nu poţi repeta aceeaşi greşeală doi ani la rând. Sunt multe lucruri care trebuie luate în considerare şi la care să ne gândim. Ei au făcut ce au vrut să facă, să înscrie devreme. Au crezut în şansa lor din primul până în ultimul minut”, a adăugat uruguayanul.

Ernesto Valverde este văzut printre principalii vinovaţi de eşecul Barcelonei în Liga Campionilor, dar Suarez a sărit în apărarea antrenorului său: ”Noi am fost cei care am jucat pe teren. Şeful a utilizat aceaşi tactică ca în primul meci şi am încercat să facem acelaşi lucru şi aici. Trebuie să ne cerem scuze pentru atitudine şi pentru tot ce s-a întâmplat azi”.

Cele mai citite

România intră în Schengen cu spațiul aerian și maritim din 31 martie. Precizările chestorului Bogdan Despescu

Chestorul general de poliţie Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, a afirmat, joi, că, începând cu ziua de duminică, odată cu intrarea în...

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...

Polonia va trimite trupe militare la Jocurile Olimpice de la Paris

Ministrul polonez al apărării a anunțat joi că țara sa va trimite întăriri militare, potrivit flashscore.ro. "Forțele armate poloneze se vor alătura coaliției internaționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă