15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportWayne Rooney a spart gheața la Derby County

Wayne Rooney a spart gheața la Derby County

Fostul căpitan al naţionalei Three Lions, în vârstă de 34 ani, care a debutat la Derby County la începutul acestei luni, a deschis scorul în repriza secundă (63), însă gazdele au egalat rapid, prin Pelly-Ruddock Mpanzu (67), iar apoi au preluat conducerea prin reuşita lui Donervon Daniels (73).

În finalul jocului, Derby County a reuşit să egaleze, prin Chris Martin (85), însă bucuria oaspeţilor a durat doar un minut, Luton Town obţinând victoria în urma autogolului lui Jayden Bogle (86).

Echipa lui Rooney a încheiat meciul în 10 jucători, după eliminarea lui Max Lowe, care văzut cartonaşul roşu în minutul 88, pentru că l-a împins pe arbitrul Andy Davies.

Derby County ocupă locul 16 în clasament, cu 37 de puncte după 29 de meciuri, în timp ce Luton Town a rămas pe ultima poziţie, cu 24 de puncte.

Cele mai citite

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...
Ultima oră
Pe aceeași temă