10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportWozniacki, în sprijinul femeilor cu boli inflamatorii cronice

Wozniacki, în sprijinul femeilor cu boli inflamatorii cronice

După diagnosticare, ea a decis să se implice în campania globală Advantage Hers, care va crește nivelul de sensibilizare privind nevoile neîndeplinite a milioane de femei din întreaga lume care trăiesc cu boli inflamatorii cronice, cum ar fi artrita reumatoidă, spondiloartrita axială, artrita psoriazică și psoriazisul, și va furniza informații și susținere pentru a le încuraja să își asume roluri mai active în îngrijirea proprie.

„Cunosc din experiență dificultățile vieții de zi cu zi cu o boală cronică, cum este artrita reumatoidă, precum și întârzierile care pot exista, ce împiedică primirea unui diagnostic prompt și precis. De aceea mă bucur așa de mult să fac parte din Advantage Hers”, a declarat Caroline Wozniacki. „Prin această nouă campanie de sensibilizare și încurajare, doresc să stabilesc legături cu cât mai multe femei cu boli inflamatorii cronice din întreaga lume, pentru a inspira și a încuraja alte femei ca mine și a le oferi cât de multă susținere și cât de multe informații este posibil. Împreună, ne putem susține reciproc, astfel încât să obținem un avantaj asupra afecțiunii noastre – o victorie mică pe rând.”

Bolile inflamatorii cronice, cum ar fi artrita reumatoidă, spondiloartrita axială, artrita psoriazică și psoriazisul, afectează mai mult de 180 de milioane de oameni din întreaga lume, dintre care aproximativ jumătate sunt femei.Aceste afecțiuni cronice pot pune presiuni fizice și emoționale substanțiale asupra persoanelor care trăiesc cu ele. Simptomele pot varia, însă includ durere cronică, oboseală constantă, complicații gastrointestinale și infecții frecvente, precum și poveri emoționale, cum ar fi depresia sau anxietatea, și comorbidități precum diabetul și bolile cardiace. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă