12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportWTA Auckland: Serena Williams revine în circuit cu o victorie

WTA Auckland: Serena Williams revine în circuit cu o victorie

Cea mai mică dintre surorile Williams (39 ani), aflată acum pe locul 10 mondial, nu mai jucase niciun meci de la finala US Open, pierdută în luna septembrie în faţa canadiencei Bianca Andreescu.

Ea s-a impus în doar 68 de minute în faţa italiencei Giorgi, fostă numărul 26 mondial (aflată acum pe locul 99 WTA), venită din calificări.

“Mă simt cu adevărat bine şi este plăcut să mă aflu aici. M-am bucurat că simt că am încă forţă în braţe şi în picioare”, a declarat Serena Williams după partida cu italianca.

Campioana din Statele Unite o va înfrunta în optimile de finală pe compatrioata sa Christina McHale (86 WTA), în cadrul pregătirilor pentru Openul Australiei (20 ianuarie – 2 februarie), la care speră s-şi treacă în palmares al 24-lea titlu de Mare Şlem, pentru a o egala astfel pe Margaret Court, legenda tenisului australian.

Cele mai citite

Comisia Europeană a simplificat regulile în vamă pentru mărfurile de import, analiză Ey

Prețul efectiv plătit sau de plătit pentru mărfurile de import (valoarea de tranzacție) este unul din elementele de taxare care poate genera probleme complexe...

STB va avea sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii cu trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”

STB îi anunță pe călători că, sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii au trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”. Societatea...

Josep Borrell insistă pentru ca țările UE să ajute Ucraina cu sisteme antirachetă

Ţările Uniunii Europene trebuie să îşi trimită sistemele antirachetă pentru a consolida apărarea antiaeriană a Ucrainei, ale cărei oraşe sunt supuse atacurilor Rusiei, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă