10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportZi mai puțin reușită pentru români la Australian Open

Zi mai puțin reușită pentru români la Australian Open

O singură victorie în meciurile perechilor au raportat românii deplasați la celălalt pol al lumii pentru prima provocare din sportul alb.

Tablourile de dublu și-au tăiat, măcar cantitativ, partea leului ieri, la Australian Open. La dublu masculin, ambii noștri reprezentanți au părăsit competiția încă din primul tur.

O echipă cu pretenții era cea formată din Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, capi de serie numărul 9, eliminați de cvasinecunoscuții Arrevalo (El Salvador) și Cerretani (SUA), cu 7-6, 6-7 (2), 6-3. Marius Copil și ungurul Marton Fucsovic au pierdut și ei în fața unor australieni necunoscuți, Bambridge și O’Mara, cu 6-3, 6-1.

 

Irina Bara și Monica Niculescu merg mai departe

Pe tabloul de dublu feminin, vestea bună este că Irina Begu și Monica Niculescu (foto) s-au calificat mai departe după victoria simetrică, 6-1, 6-1, cu ibericele Arruabarena și Parra Santonja. În schimb, Ana Bogdan, în cuplu cu Anastasia Rodionova, a cedat cu 6-2, 6-2 în fața unui tandem foarte bine sudat din Cehia, alcătuit din Barbora Krejcikova și Katarina Siniakova.

 

Irina Begu și Radu Albot, eliminați

La simplu feminin, Irina Begu a pierdut fără drept de apel împotriva Petrei Kvitova (Cehia), cu scorul de 6-1, 6-3. Moldoveanul Radu Albot a părăsit și el competiția după ce a fost învins de către spaniolul Fernando Verdasco, cap de serie nr. 26, în minimum de manșe, cu scorul de 6-1, 7-6 (3), 6-3.

 

Emoții pentru Marius Copil și Simona Halep

Joi ne reîntoarcem la simplu, acolo unde vom avea de urmărit meciuri foarte interesante. Marius Copil joacă de la ora 9.00, în turul secund, cu belgianul David Goffin, cap de serie numărul 21.

La 5.00 de dimineață, Simona Halep va juca împotriva americancei Sophie Kenin. De asemenea, Cezar Crețu și Gabriel Dică vor începe în această noapte traseul calificărilor la proba de juniori.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă