6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportZidane, despre El Clasico: Este un simplu meci de fotbal

Zidane, despre El Clasico: Este un simplu meci de fotbal

“Este un simplu meci de fotbal. Se spun multe lucruri în jurul acestui subiect, dar ceea ce oamenii vor să vadă este un bun meci de fotbal, nimic în plus”, a afirmat Zidane, marţi la Valdebebas, la centrul de antrenament al echipei Real Madrid.

“Tot ceea ce trebuie să facem, este să ne punem toată energia pe teren şi să ne gândim la joc. Restul, am putea discuta timp de o săptămână”, a adăugat “Zizou”.

El Clasico, contând pentru etapa a 10-a din la Liga, trebuia să se dispute iniţial pe 26 octombrie pe Camp Nou, dar a fost amânat pentru 18 decembrie din cauza protestelor de la Barcelona în sprijinul separatiştilor catalani condamnaţi la închisoare pentru tentativa de secesiune din 2017.

În această situaţie, importantul dispozitiv de securitate prevede ca echipele FC Barcelona şi Real Madrid să se cazeze în acelaşi hotel şi să meargă la stadionul Camp Nou împreună, în acelaşi convoi.

“Nimic nu mă preocupă, sunt foarte mulţumit! Şi toţi simţim la fel, suntem bucuroşi să jucăm un meci ca acesta, un clasico. Îmi amintesc când eram jucător că practic trăiam pentru astfel de meciuri. Sper să vedem un meci mari mâine (miercuri)”, a adăugat Zidane.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă