Zidane: Nu mă gândesc la ce va fi dacă pierdem cu Barcelona

Zidane: Nu mă gândesc la ce va fi dacă pierdem cu Barcelona

Real Madrid se află într-o dinamică negativă, fără succes în ultimele cinci meciuri, dar antrenorul Zinedine Zidane refuză să facă speculaţii în cazul unui nou eşec pe Santiago Bernabeu, optând să creadă că echipa sa va obţine succesul în confruntarea cu FC Barcelona.

Rl online 0 comentarii

''Este evident că deciziile mele pot fi criticate, atunci când pierdem două partide. Responsabilul sunt eu. Critica este normală. S-a mai întâmplat şi nu e nimic nou. Dar ceea ce trebuie să facem, pentru că e nevoie de forţă, este să continui să lupt cu jucătorii mei, care sunt cei mai buni, pentru a merge înainte. Este un moment delicat, pentru că nu am mai câştigat de cinci meciuri, dar vom încerca. Este o mare oportunitate de a schimba dinamica şi nu voi începe să mă gândesc la ce va fi dacă pierdem, nu asta e filosofia mea. Sunt pozitiv şi vreau ca toţi jucătorii mei să îşi dorească şi să obţină victoria'', a declarat Zidane înainte de duelul de duminică cu Barcelona, care are un avans de două puncte în clasament.

Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, a adăugat că ''este un moment delicat. Sunt trei partide de când n-am mai câştigat pe stadionul nostru, dar cei care ştiu fotbal, ştiu că se poate întâmpla aşa ceva. Starea noastră de spirit trebuie să fie pozitivă şi să nu ascultăm tot ce se spune. Avem nevoie de fanii noştri din minutul 1 până în minutul 90. Ştiu că sunt supăraţi şi afectaţi, dar avem nevoie de ei şi ei au nevoie de echipă. Vom da totul pe teren''.

Comentarii

loading...