Zlatan Ibrahimovic, accidentat la un antrenament al echipei

Zlatan Ibrahimovic, accidentat la un antrenament al echipei

Atacantul suedez al echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, s-a accidentat luni la un antrenament al echipei, presa sportivă italiană vorbind despre o perioadă destul de lungă de indisponibilitate.

Rl online 0 comentarii

Potrivit Gazzetta dello Sport, ''Ibra'' s-a accidentat în timpul unui sprint la pregătirea individuală, acuzând probleme la tendonul lui Ahile.

Clubul nu a oferit deocamdată informaţii suplimentare.

Zlatan Ibrahimovic s-a întors la Milano după aproape două luni petrecute în Suedia, unde s-a refugiat după declararea stării de urgenţă sanitară în Italia. El s-a pregătit în această perioadă alături de echipa Hammarby din Stockholm, la care este acţionar, profitând de faptul că în Suedia nu au existat prea multe restricţii de la debutul pandemiei de coronavirus.

Meciurile din campionatul de fotbal al Italiei, oprit în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus, s-ar putea relua pe 13 sau 20 iunie, a anunţat ministrul italian al Sportului, Vincenzo Spadafora.

Spadafora urmează să se întâlnească joi cu preşedintele Federaţiei italiene de fotbal (FIGC) şi cu cel al Ligii profesioniste din această ţară pentru a discuta problema reluării sezonului în Serie A.

"Cele două date posibile pentru reluarea campionatului sunt 13 şi 20 iunie", a declarat demnitarul italian duminică pentru postul de televiziune TG3.

Vincenzo Spadafora s-a arătat încă de vineri mai optimist în privinţa revenirii fotbalului în Italia, unde se are în vedere o izolare de două săptămâni a echipelor, înainte de reluarea campionatului, pentru a evita orice risc de răspândire a Covid-19.

Săptămâna trecută, preşedintele FIGC, Gabriele Gravina, şi-a exprimat satisfacţia după ce guvernul ţării sale a autorizat reluarea antrenamentelor colective, considerând că acesta este "un pas decisiv" pentru reluarea sezonului în Serie A la jumătatea lunii iunie.

Comentarii

loading...