15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăTech9 extensii Chrome utile pentru jucătorii de cazinouri de pe internet

9 extensii Chrome utile pentru jucătorii de cazinouri de pe internet

Există numeroase motive pentru care mai mult de două treimi dintre utilizatorii de internet aleg Chrome ca browser implicit. Dacă doriți să jucați sloturi online așa nu ați făcut-o niciodată, ar fi bine să faceți parte din acele două treimi.

Acest browser este rapid, disponibil pentru dispozitivele mobile și conține multe funcții speciale, cu adevărat utile. Prin urmare, atunci când jucați sloturi online în diverse cazinouri de pe internet, asigurați-vă că aveți extensiile Chrome pe care vi le vom prezenta în continuare.

 

1) PanicButton
Trebuie să fim sinceri, uneori pur și simplu nu vrem ca oamenii să știe că jucăm jocuri online. Nu este nimic în neregulă cu asta. Dar dacă aveți vizitatori inoportuni sau copii curioși în privința cărora vă faceți griji, este posibil să nu doriți să fiți văzuți jucând sloturi când puteți face alte lucruri pe care ei le-ar putea lua în considerare mai interesante.

Acum intră în scenă PanicButton. Acest instrument gratuit vă permite să ascundeți toate filele deschise cu un singur buton. Când sunteți din nou singuri, puteți face clic pe buton pentru a vă reîntoarce la filele dorite. Este simplu, funcționează de la început și vă poate scuti de niște conversații incomode.

 

2) Awesome New Tab Page
Noua pagină a filei Chrome este în regulă, dar Awesome New Tab Page o duce la un alt nivel. Această extensie vă oferă o legătură complet personalizabilă pentru a lucra de fiecare dată când deschideți o nouă filă. Adăugați propriile comenzi rapide, tot felul de widget-uri și organizați-le în funcție de nevoile voastre. Este o modalitate excelentă de a accesa cu ușurință toate cazinourile preferate pentru a juca sloturi online.

 

3) Awesome ScreenShot
Ați obținut vreodată o mare victorie, dar nu ați reușit să o memorați? Aceasta nu este o problemă cu extensia Awesome Screenshot. Descărcați-o în browserul vostru Chrome și data viitoare când veți realiza Spin-ul perfect, salvați-o instantaneu doar cu un clic. Aplicația vă permite chiar să faceți adnotări și să păstrați informații personale.

 

4) Categorizer
Suntem  supuși obiceiurilor, intrăm mereu pe aceleași pagini pentru a găsi jocurile de sloturi care ne plac cel mai mult. Această aplicație clasifică site-urile preferate în funcție de momentul în care doriți să le vizitați. Este utilă mai ales dacă nu doriți să uitați de bonusurile săptămânale ale unui anumit cazinou.

 

5) Email this page
Când găsiți ceva interesant pe web, îl puteți împărtăși prietenilor, familiei sau colegilor. Cel mai rapid mod de a face asta? Trimiteți prin e-mail pagina respectivă. Această extensie Chrome vă permite să trimiteți instantaneu link-ul paginii către oricine prin intermediul Gmail sau al furnizorului vostru de e-mail preferat. Este utilă mai ales dacă aveți prieteni printre jucători care își doresc să afle cele mai recente știri sau promoții atractive.

 

LastPass: Manager gratuit de parole
Cazinourile online se străduiesc să-și protejeze clienții, dar ei nu sunt în siguranță dacă nu au își creează o parolă sigură. Acum intervine LastPass. Acest manager gratuit de parole vă permite să creați automat parole pe care nimeni nu le va putea ghici. Puteți face asta pentru fiecare cazinou vizitat. Singura parolă pe care trebuie să o rețineți este cea pe care o utilizați pentru extensie!

 

7) Pocket
Ați descoperit cândva un articol bun cu sfaturi despre cum puteți câștiga la sloturi, dar ați fost prea ocupați pentru a-l citi? Acest lucru ni se întâmplă tuturor. Ulterior, când avem timp să-l citim, este posibil să nu mai găsim articolul. În acest moment este de ajutor extensia Pocket. Trebuie doar să adăugați articole, recenzii și alte pagini interesante în buzunar vostru și să le citiți oricând. Puteți chiar să îl sincronizați cu telefonul mobil pentru a fi la curent din mers.

 

8) Cool Clock
Stabilirea limitelor este o parte cheie a jocurilor responsabile. Știm însă că este ușor să vă lăsați captivați de joc și să pierdeți noțiunea timpului. Cool Clock este o modalitate bună de a preveni acest lucru. Această extensie Chrome poate fi folosită pentru a crea mici memento-uri în anumite momente. Acestea vă indică că este momentul să vă opriți.

 

9) Lazarus: Form Recovery
Nimănui nu-i place să completeze formulare, mai ales atunci când încearcă un nou cazinou online și dorește doar să se distreze. Dar dacă vă dă eroare după ce ați petrecut 5 minute completând formularul de înregistrare, probabil că nu doriți să rescrieți informațiile, oricât de atractiv ar fi bonusul de bun venit.

Una dintre cele mai bune soluții pentru această problemă este Lazarus: Recovery Form. Este o extensie Chrome simplă, dar eficientă, care salvează temporar ceea ce scrieți în cazul în care ceva nu funcționează bine.

Datorită tuturor acestor extensii puteți juca sloturi online cu mare plăcere. Așadar, vă urăm mult succes!

Cele mai citite

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...
Ultima oră
Pe aceeași temă