Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: www.digitaltrends.com

Foto: www.digitaltrends.com

VIDEO A fost construit un dispozitiv care citește gândurile

Specialiștii americani de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT) au construit un dispozitiv apt să citească gândurile omului, informează presa internațională citată de Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

Dispozitivul denumit AlterEgo este o cască aptă să recepționeze comenzi de la purtătorul ei, prin intermediul gândurilor, fără ca persoana respectivă să vorbească. În plus, utilizatorul poate să interacţioneze cu alte dispozitive, să comunice şi să primească răspunsuri la întrebări fără să vorbească.

Dispozitivul AlterEgo este dotat cu electrozi care captează semnalele trimise de creier, muşchii feţei şi ai gâtului atunci când vorbim în gând. Acestea sunt apoi trimise la un computer care le traduce şi răspunde comenzilor utilizatorului.

AlterEgo este încă în teste și nu a fost comunicat momentul în care va putea fi comercializat pe piaţă.

 

Comentarii

loading...