Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Foto: Mihai Diac

Angajații care fac telemuncă vor primi câte 500 de euro pentru a-și cumpăra echipamente IT

Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică (PNIRE), elaborat de Guvernul Orban, prevede și acordarea unui sprijin în valoare de 500 de euro pentru fiecare angajat care lucrează în regim de telemuncă.

Mihai Diac 0 comentarii

Această sumă de câte 500 de euro este destinată achiziţionării de echipamente IT pentru angajaţii care lucrează în regim de telemuncă în perioada de stare de urgență sau stare de alertă.

După cum se știe, starea de urgență s-a terminat, iar acum ne aflăm într-o stare de alertă care este valabilă până la data de 16 iulie.

Planul de relansare a fost anunțat, miercuri seară, de președintele Klaus Iohannis și de premierul Ludovic Orban.

Comentarii

loading...