Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Apple ar putea lansa telefoane noi pe 10 septembrie

Apple ar putea lansa telefoane noi pe 10 septembrie

Apple a trimis deja invitații pentru un eveniment media luna viitoare, în care compania este de așteptat să dezvăluie ultimele sale modele de iPhone. Evenimentul este programat să aibă loc pe 10 septembrie și va avea loc la Teatrul Steve Jobs, conform CNN

Lorand Stoica 0 comentarii

Ca de obicei, invitația nu a oferit prea multe informații despre ceea ce Apple va discuta de fapt la eveniment. Pentru Apple, miza evenimentului său iPhone este întotdeauna mare.

Mai mult decât orice alt produs, iPhone a catapultat Apple pentru a deveni cea mai valoroasă companie din lume la un moment dat și rămâne cea mai mare sursă de venit. Cu toate acestea, în ultimele trimestre, vânzările de iPhone au suferit scăderi procentuale de două cifre. 

Ce este de așteptat să lanseze Apple în septembrie
 

Printre alte anunțuri, se presupune că Apple intenționează să lanseze trei noi telefoane, inclusiv două modele „Pro" pentru a înlocui iPhone XS și iPhone XS Max. Se spune că modelele Pro prezintă o nouă și îmbunătățită funcție de înregistrare a camerei și video.

Apple ar putea oferi, de asemenea, detalii finale și prețuri pentru serviciul său de streaming TV, Apple TV +. Mai mult, este de așteptat ca Apple să lanseze noi versiuni ale sistemelor de operare pentru ceas și telefon, respectiv watchOS 6 și IOS 13.

Comentarii

loading...