Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Apple le va permite utilizatorilor să dezactiveze încetinirea intenţionată a iPhone-urilor

Apple le va permite utilizatorilor să dezactiveze încetinirea intenţionată a iPhone-urilor

Utilizatorii de iPhone vor putea în curând să aleagă între rularea în condiţiile iniţiale şi încetinirea pentru siguranţă a telefonului.

Iulian Budușan 0 comentarii

Şeful Apple, Tim Cook, a anunţat că următorul update de iOS le va da utilizatorilor posibilitatea să aleagă singuri dacă iPhone-ul personal rulează mai încet, pentru a nu se închide automat din cauza încălzirii bateriei, sau dacă merge în parametrii originali.

Sistemul de operare le va arăta utilizatorilor starea reală a bateriei în ceea ce priveşte capacitatea de înmagazinare a energiei, iar aceştia vor putea alege singuri dacă vor ca telefonul să ruleze la potenţial maxim sau să fie încetinit automat.

Încetinirea automată şi în secret a iPhone-urilor este unul dintre cele mai mari scandaluri în care e fost implicat gigantul american în cei 11 ani de când a fost lansat primul iPhone.

Apple a recunoscut că îşi încetineşte singură iPhone-urile după ce testele independente au arătat că modele mai vechi de un an devin din ce în ce mai lente cu trecerea timpului şi susţine că a recurs la această strategie pentru a nu pune utilizatorii în pericol din cauza degradării bateriei.

Drept urmare, compania americană a fost dată în judecată în mai multe ţări, fiind acuzată că încetineşte intenţionat iPhone-urile mai vechi pentru a forţa utilizatorul să cumpere mai repede un model nou.

Tim Cook a spus că update-ul de iOS care va aduce modificările menţionate va fi testat la începutul lunii februarie, ceea ce ar putea însemna că versiunea finală ar putea fi disponibilă din martie.

Comentarii

loading...