7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecial3 jocuri de consolă și PC pe care n-ai voie sa le...

3 jocuri de consolă și PC pe care n-ai voie sa le ratezi de Black Friday

Gamerii n-au fost niciodată neglijați atunci când vine vorba de Black Friday. Nu întâmplător cele mai așteptate titluri de Black Friday sunt cele mai populare jocuri la nivel mondial.

GTA V

GTA e deja un fenomen după succesul francizei Rockstar Games pentru GTA IV și pack-ul “Balada lui Tony”. Practic, în GTA 5, totul e nelimitat atunci când vine vorba de hartă și misiuni. Mai mult decât atât, în GTA 5 ai trei personaje principale: Michael, Franklin şi Trevor. Cei trei se completează reciproc, oferind o imagine destul de bine conturată a unor clase sociale ce caracterizează societatea americană. În afara misiunilor, jucătorul este liber să comute când doreşte între cei trei, aceştia putând fi astfel surprinşi în situaţii care mai de care mai amuzante atunci când nu sunt controlaţi direct.

În GTA V misiunile au checkpoint-uri plasate generos. Mai mult, dacă ți se pare că un anumit segment al unei misiuni este prea dificil, acesta poate fi sărit cu totul. Astfel, nimeni nu mai are nicio scuză pentru a nu termina firul principal al poveştii din GTA V.

În privinţa activităţilor suplimentare, GTA V este şi mai generos decât predecesorul său: poţi juca tenis, poţi vâna, poţi merge pe bicicleta, poţi vizita baruri, cinematografe şi multe, multe altele. Partea bună este faptul că aceste activităţi nu mai sunt obligatorii, aşa cum se întâmpla în GTA IV. Deşi în continuare telefonul personal este principalul mod de interacţiune cu lumea şi personajele din GTA V, rămâne la latitudinea jucătorului dacă vrea să socializeze cu amicii din joc sau dacă doreşte pur şi simplu să se concentreze pe rezolvarea misiunilor.

Dacă vrei să-l ai Click aici pentru oferta cu discount de Black Friday.

FAR CRY 4

Far Cry 4 introduce un personaj principal nou, într-o locaţie exotică, o țară ce împrumută caracteristici din India și Nepal, elefanți, junglă și colțurile Everestului.

Cu scopul simplificării narațiunii, personajului jocului, Ajay Ghale vorbește puțin și execută orbește ordinele contradictorii primite din direcțiile celor doi lideri ai grupării de gherilă — grupare cunoscută drept The Golden Path. Avem și personajul feminin – Amita reprezintă simbolul feminin al progresului, tigroaica dispusă să recurgă la orice subterfugiu pentru a-și salva puii.

La polul opus se află Sabal, avatarul tradiției, spiritualității și loialității, elefantul care strivește orice îi amenință liniștea sau echilibrul. Am găsit interesantă bifurcarea campaniei, majoritatea misiunilor principale permițând două abordări radical diferite. Consecințele acțiunilor tale sunt imediat resimțite în cadrul facțiunii rebele, căci sprijinirea unui lider conduce la atenuarea ideologiei și puterii celuilalt.

Îl vrei și tu? – Click aici pentru oferta cu discount de Black Friday.

Mortal Kombat X

În jocul Mortal Kombat X, povestea fiecarui personaj și relația sa cu inamici e bine scoasă în evidență, printr-un mic cutscene la fiecare lupta. Jax, Johnny Cage, Sonya sau Kenshi iau parte la lupta. Dvorah si Ferra/Torr sunt noutati in gameplay. In plus veti putea juca si in multiplayer prin Faction Wars, in care va alegeti o factiune la inceput, realizati taskuri zilnice si aduceti puncte factiunii voastre.

Îl vrei și tu – Click aici pentru oferta cu discount de Black Friday.

Cele mai citite

Ciolacu: România va avea cea mai mare creştere economică din Europa în 2024

România va avea "cea mai mare" creştere economică din Europa anul acesta, bazată pe investiţii şi nu pe consum, a declarat, marţi, prim-ministrul Marcel...

Gestionarea culturii de lucernă pentru randamente maxime

Cultura de lucernă are un rol important în agricultura modernă, prin multiplele sale beneficii. Lucerna (Medicago sativa) este o plantă furajeră perenă, din familia...

Preliminarii EURO U21. Naționala de tineret, victorie in extremis în Armenia

Selecționata Under 21 a României s-a impus cu 1-0 pe terenul Armeniei, grație unui gol marcat în minutul 90, și continuă cursa de calificare...
Ultima oră
Pe aceeași temă