14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialSmartphone-uri flagship pe care SIGUR le vrei la reducere de Black Friday

Smartphone-uri flagship pe care SIGUR le vrei la reducere de Black Friday

Tehnologia a avansat atât de mult în ultimele luni, încât prețul mediu al unui smartphone de top dotat cu cele mai bune procesoare, plăci video și alte caracteristici sare lejer de 500-600 de euro. Prin umare, pentru cei interesați să fie mereu în pas cu tehnologia, dar nu și-o pot permite, Black Friday e șansa pentru a cumpăra modelele lor preferate la prețuri potrivite pentru bugetul lor.  pentru ca modele ca modele lor favorite să fie scoase la vânzare la prețuri apropiate de bugetul lor. Să vedem ce branduri și ce telefoane te  pot convinge să le cumperi.

SAMSUNG

Samsung S6 Edge Plus

Edge PLUS vine cu un ecran Quad HD Super AMOLED de 5,7 inci şi design inovator cu margini curbate. Camera foto avansată, de 16 MP, și cea secundară, de 5 MP, sunt ideale pentru fotografii și capturi video, în orice condiții de luminozitate.

Videoclipurile și fotografiile vor ieși perfect chiar și din mișcare, datorită funcției Steady Video, ce oferă stabilizare video digitală integrată pe ambele camere foto. În plus, funcția Real-Time HDR va ajusta automat setările camerei foto în funcție de condițiile mediului înconjurător, pentru ca orice fotografie să fie gata de încărcat pe rețelele sociale.

În plus, modul Video Collage le permite utilizatorilor să înregistreze și să editeze cu ușurință videoclipuri scurte, adăugându-le numeroase rame și efecte. Și pentru ca utilizatorilor să nu le scape niciun moment important, camera se deschide în 0,6 secunde, prin intermediul funcției Quick Launch, printr-o apăsare dublă a butonului Home.

Samsung vine în ajutorul utilizatorilor care își doresc să rămână conectați în permanență, prin funcția Live Broadcast, care le permite să transmită conținut video în timp real către orice contact din agendă sau chiar către publicul larg, prin YouTube Live. Orice persoană care primește link-ul YouTube de la un utilizator Galaxy S6 edge+ se poate bucura de conținut video în timp real, pe propriul smartphone, tabletă, PC sau Smart TV. Telefonul va fi disponibil in mai multe culori si in diferite variante de memorie – 32 GB si 64 GB. Click aici pentru mai multe detalii.

 

APPLE

Iphone 6s PLUS

Display de 5.5, cu 3D Touch, chipset Apple A9, disponibil pentru 16 GB, 64 GB sau 128 GB memorie internă, cameră foto de 12 MP, acumulator de 2915 mAh și o greutate de 192 grame

Datorită display-ului de 5.5”, iPhone mizează pe o rezoluţie FullHD 1920×1080 pixeli. Principala noutate este introducerea tehnologiei 3D Touch, prin care ecranul poate să detecteze presiunea cu care apeşi pentru a oferi o gamă variată de funcţii. Vorbim despre o tehnologie introdusă și pe Apple Watch.

Concret, funcția 3D Touch îți oferă șansa ca, atunci când apeşi pe o aplicaţie (gest numit de Apple “peek”), să se deschidă un meniu contextual cu scurtături pentru diverse funcţii ale aplicaţiei respective. Astfel, printr-o apăsare pe Facebook, poţi intra direct în meniul de check-in; printr-o apăsare pe cameră, poţi accesa direct funcţia de selfie-uri, iar, prin apăsarea aplicaţiei de apeluri, primeşti o listă cu persoanele contactate recent. Gestul de a accesa una dintre funcţiile din meniul contextual a fost botezat de Apple “pop”.

6s Plus beneficiază de o cameră foto de 12 MP, cu un senzor pentru stabilitate optică a imaginii. Noua funcţie Live Photos, activată implicit, permite înregistrarea a 1.5 secunde înainte şi după realizarea unei fotografii pentru conceperea unei animaţii de tip GIF.

Camera foto poate înregistra clipuri si în format 4K. Click aici pentru mai multe detalii.

 

LG

LG G4

LG este un flagship coreean care vrea să se lupte cu S6 de la Samsung si iPhone 6S. Deja sunt zvonuri care vorbesc despre un LG G5 cu cea mai performantă cameră foto, pentru mobile de 20 MP.

În prezent, LG G4 are un senzor de 16 megapixeli, cu o dimensiune de 1/2,6 inci, cu care fotografiază fiecare pixel în detaliu. Vorbim practic de standardul RAW când vine vorba de conservarea tuturor nuanțelor pe care camera le poate produce.

Pe lângă ecranul de 5,5 inci QuadHD, cu tehnologia Quantum IPS, LG G4 mai dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 808 cu șase nuclee, în contra direcției celorlalte telefoane, care sunt fie quad-core, fie Octa-Core. Compania susține că a ales acest procesor, deoarece este optimizat pentru hardware și pentru un consum redus de energie. Oferta cu discount click aici.

 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă