Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Ambasada SUA

Foto: Ambasada SUA

Capsula spațială Orion, care va duce oameni spre Marte, a fost expusă la Casa Albă

Capsula spațială americană Orion, proiectată pentru a realiza primul zbor cu echipaj uman spre planeta Marte, a fost expusă în fața Casei Albe.

Mihai Diac 0 comentarii

Vehiculul spațial expus în aceste zile în fața Casei Albe a fost construit, pentru NASA, sub coordonarea companiei americane Lockheed Martin, cu participarea a peste 1000 de companii americane.

Construcția modulului spațial Orion a început în anul 2011 iar livrarea către NASA a avut loc un an mai târziu. Zborul de testare al capsulei Orion s-a desfășurat cu succes la data de 5 decembrie 2014.

Comentarii

loading...