15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăTechComponentele de back-up pentru laptop sunt secretul unui job remote

Componentele de back-up pentru laptop sunt secretul unui job remote

Trendurile noi din piața muncii ne arată că noile generații sunt tot mai compatibile cu un job remote, însă lucratul de acasă sau din diferite locații trebuie să fie asigurat de o logistică deplină. Deși lucrează la un laptop, așa cum ar face-o în mod obișnuit de la birou, riscul unui job remote este ca în cele mai critice situații, ca de pildă o ședință prin Skype sau trimiterea unui e-mail important, o componentă a laptop-ului să cedeze, fiind nevoie, astfel, de soluții de back-up.

 

Era tehnologiei aduce noi locuri de muncă pentru tinerii care vor să lucreze la un laptop din confortul locuinței

 

Potrivit echipei de specialisti in reparatii laptop la acest service, aproximativ 55% din cererile de reparații vin din partea celor care lucrează remote, fie antreprenori, fie angajați. Dintre aceștia, mai mult de jumătate se prezintă cu un laptop care nu mai funcționează ca urmare a unui șoc mecanic (căzături etc), iar o altă parte sugerează că de vină pentru erorile de funcționare ar fi un program. În ambele situații, specialiștii de la Power Laptop Service proced la remedierea problemelor în cel mai scurt timp, timpul maxim de așteptare într-o speță mai complicată fiind de maximum 48 de ore.

 

De ce este indicat să te gândești la variante de back-up în cazul unei defecțiuni?

 

În timp ce unele persoane se așteaptă ca un laptop scump să reziste o veșnicie, totuși nu trebuie să uităm că este vorba despre un bun ce poate da semne de slabă funcționare atunci când anumite componente se uzează. Poate fi cazul unui display de laptop, poate fi cazul unui procesor, însă în meserii precum copywriting, content writing sau, în general, online marketing, cele mai sonore probleme apar la o tastatura de laptop ce devine nefuncțională ca urmare a uzurii sale zilnice. Totuși, în ce circumstanțe se poate uza într-o asemenea manieră o tastatură de laptop?

 

1. Servirea alimentelor lângă laptop

 

Chiar și cel mai atent angajat poate vărsa, accidental, cana de cafea sau paharul cu apă peste laptop. Din dorința de a-și optimiza timpul, mulți preferă să ia masă în timp ce scriu sau întreprind diverse alte activități, însă acest multitasking nu este întotdeauna benefic pentru device-urile pe care le folosim într-un anumit moment. Nu doar că lichidul poate pătrunde printre taste ajungând la componentele interne, însă, în cazul băuturilor dulci vărsate accidental, tastele se vor lipi și va fi nevoie fie de o curățare anevoioasă, fie de înlocuirea tastaturii.

 

2. Lucratul din locații publice

 

Deși poate părea relaxant să lucrezi dintr-un parc sau un pub pe care obișnuiești să îl frecventezi, acest lucru îți poate supune laptopul la daune serioase. Lăsând deoparte accidentele în care putem vărsa un lichid peste tastură, se poate întâmpla ca laptopul să alunece de pe măsuțele care în mod evident nu sunt destinate efectuării unui program de lucru convențional. În astfel de cazuri, anumite taste se pot pierde, astfel că înlocuirea tastaturii devine inevitabilă. Totuși, puteți opta pentru o tastatura de laptop profesională utilizată de back-up în cazul în care efectuați delegații, pentru un plus de siguranță că laptopul va fi perfect funcțional independent de situație.

 

3. Birou improvizat în spațiul de joacă al copiilor

 

Să recunoaștem: copiii sunt atrași de tot ce strălucește și pare atractiv, iar un laptop nu se abate de la această regulă, cu atât mai mult cu cât discutăm despre un laptop costisitor, de dimeniuni mici și perfect compatibil cu paleta cromatică preferată de cei mici. Dacă recunoașteți câteva dintre aceste caracteristici, atunci în mod clar nu trebuie să lucrați de acasă în preajma celor mici. Riscați ca, din prea mult entuziasm, copiii să confunde laptopul cu o jucărie, uzând tastatura care, în final, va trebui înlocuită.

 

Un job remote este de departe ceea ce își doresc tinerii în ziua de azi. Nu doar că lucrează din confortul propriei locuințe, însă pot optimiza timpul prin reducerea orelor petrecute în trafic. Totuși, un astfel de job vine la pachet cu un risc: logistica insuficientă. De aceea, componente precum tastatura de laptop nu trebuie să lipsească din arsenalul de back-up de care vă puteți ajuta ori de câte ori sunteți surprinși de un mic accident. În plus, în cazuri acutizate de erorile de software, Power Laptop Service vă va ajuta să remediați problemele în cel mai scurt timp, pentru a vă relua rapid programul de lucru.

Cele mai citite

Reforma austerității, îmblânzită. Plafonări peste plafonări de la Guvern

După austeritatatea de anul trecut și cu un deficit bugetar la limită, Executivul face cadouri pentru români, iar angajații din companiile de stat pot...

Despăgubiri record după prăbușirea podului Francis Scott Key din Baltimore

Despăgubirile pe care le vor plăti companiile de asigurări în urma prăbușirii podului Francis Scott Key din Baltimore ar putea să fie cele mai...

Românii din Spania se încred în România: trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă

Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele...
Ultima oră
Pe aceeași temă