16.5 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăTechCum ajuta aceste sisteme BMS la dezvoltarea inteligentei unei cladiri?

Cum ajuta aceste sisteme BMS la dezvoltarea inteligentei unei cladiri?

De asemenea, tot mai multi beneficiari casnici opteaza pentru integrarea sistemelor de securitate si sisteme BMS electronice in propriile locuinte fizice, datorita necesitatii de securitate tot mai mare care caracterizeaza omenirea.

Helinick este o companie romaneasca aflata pe piata inca din anul 1991. Avand o experienta de zeci de ani in proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor de securitate, compania si-a dezvoltat un portofoliu de mii de clienti incantati de solutiile gasite de specialisti.

In plus, prin intermediul companiei beneficiezi de reprezentante zonale in principalele orase din Romania, precum: Iasi, Constanta, Craiova, Galati, Bucuresti si Brasov si echipe formate din oameni specializati si cu experienta vasta in domeniu.

Compania dezvolta noi sisteme prin intermediul tehnologiei high-tech pentru construirea unei cladiri inteligente, in integralitatea semantica a acestui termen care vizeaza aria securitatii de nivel inalt.

Sisteme BMS – Management inteligent al cladirilor

Specialistii in securitate dezvolta un nou sistem de management al cladirilor –Metasys System- fabricat de compania Johnson Controls, prin care ofera partenerilor sisteme complete de management al cladirilor, pentru o cladire inteligenta si complet securizata.

Compania realizeaza sisteme complexe de management al cladirilor, de la faza de proiectare, la cea de propunere si instalare a echipamentelor potrivite, inclusiv de configurare a retelei BMS.

Insa beneficiile nu se opresc aici: specialistii in securitate ofera servicii de garantie si post garantie, dar si servicii de mentenanta, pentru a oferi clientilor si partenerilor satisfactie pe termen nedeterminat.

Care sunt principalele beneficii ale sistemelor BMS?

Sistemele BMS de la Helinick se adreseaza atat partenerilor care isi doresc cladiri inteligente, dar vizeaza si managementul parcarilor.

Prin BMS, benficiarii au sub controlul sigurantei si securtitatii, toate functiile esentiale ale unei cladiri: de birouri, hoteliere, industriale, si asa mai departe.

Compania a devenit partenerul elvetienilor de la VonBallmoos, unul dintre cei mai reprezentativi producatori de sisteme de parking management si sisteme control acces, de pe piata europeana.

In urma acestei colaborari, experienta romaneasca de zeci de ani in securitate, impreuna cu precizia elvetiana vin in intampinarea clientilor cu solutii de cea mai buna calitate, pentru dezvoltarea unei cladiri inteligente, securizate si digitalizate.

Prin sisteme BMS de parking management, beneficiarul poate controla in proportie de 100%, accesul si evacuarea autovehiculelor. Prin acest sistem, amplasamentul este supravegheat, autovehiculele atent monitorizate si taxate.

Care sunt principalele beneficii ale sistemelor BMS pentru cladiri si management parcari?

  • Control si siguranta absolute;
  • O cladire inteligenta;
  • Fluidizarea traficului;
  • Monitorizarea amplasamentului;
  • Proiectele sunt intocmite, desfasurate si intretinute de ingineri cu experienta vasta in domeniu;
  • Tehnologiile folosite sunt de ultima generatie;
  • Faciliteaza operarea centralizata si eficienta a resurselor HVAC, energie, iluminat, siguranta si securitate;
  • Ajuta la administrarea eficienta a intregii cladiri;
  • Au termene extinse de garantie si post garantie, mai ales daca sunt montate de o firma specializate in sisteme BMS;
  • In cazul in care apelati la specialisti, acestia va pun la dispozitie intreaga gama de produse si servicii, realizand un sistem de securitate de la faza incipienta, pana la primirea garantiilor.

Pentru sisteme BMS de cea mai inalta calitate europeana, apelati cu incredere la specialistii companiei Helinick.ro experti in securitate electronica si sisteme acces, contactandu-i la datele de mai jos.

 

  • Telefon: +(4021) 404 44 44 / +(4021) 404 44 00
  •  E-mail: office@helinick.ro
  •  Adresa de depozit: Eraclie Arion nr. 4, Sector 1 / Bucuresti
Cele mai citite

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...
Ultima oră
Pe aceeași temă