15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăTechExpoziția internațională de știință Interactive Science ajunge între 17 ianuarie –...

Expoziția internațională de știință Interactive Science ajunge între 17 ianuarie – 17 aprilie

„ După ce sute de mii de vizitatori i-au trecut pragul în Italia, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite sau Bulgaria, publicul va avea ocazia să interacționeze cu 25 de mașinării, ce combină experimentul cu joaca și vor pune la încercare inteligența și abilitățile copiilor și adulților de toate vârstele, la AFI COTROCENI (etajul 1, lângă locul de joacă)”, anunță organizatorul Events.

 

 

Mașinăriile din laboratorul interactiv instalat în AFI Cotroceni #celmaimaremall combină experimente din domeniile matematicii, fizicii, științelor naturii (fenomene extreme), energie solară, optică, biologie, anatomie, muzică și multe altele.

 Curioșii vor afla cât de repede pot reacționa la sunet și lumină, cum funcționează oasele, cât de bine își mențin echilibrul, cum se formează imaginile tridimensionale, care sunt principiile care pun în funcțiune detectoarele de metale și cum poate fi controlată electricitatea cu o simplă mișcare a mâinii.

Printre exponate se numără mașinăria ce simulează o tornadă, harpa fără coarde, simulatorul de cutremur, mașinăria Angry Hair și Omul Invizibil.

“Ne bucurăm să găzduim această expoziție și să aducem în atenția clienților noștri activități interactive care să stimuleze imaginația și cunoașterea”, declară Silviu Chivereanu, Senior Marketing AFI Cotroceni.

Expoziția va putea fi vizitată timp de trei luni, din 17 ianuarie până în 17 aprilie, de duminică până joi, între orele 10.00 și 22.00 și vineri și sâmbătă, între orele 10:00-23:00 la etajul 1 al AFI Cotroceni.

 Biletele sunt disponibile în următoarele categorii: în timpul săptămânii: adulți – 37 lei, copii, elevi, studenți, pensionari – 30 lei, grupuri de peste zece copii – 25 lei, pass pentru familii (1 adult + 2 copii – 87 lei, 2 adulți + 1 copil – 93 lei, 2 adulți + 2 copii – 120 lei) și în weekend: adulți – 45 lei, copii, elevi, studenți, pensionari – 35 lei, pass pentru familii (1 adult + 2 copii – 100 lei, 2 adulți + 1 copil – 110 lei, 2 adulți + 2 copii – 140 lei) și pot fi achiziționate online pe www.eventim.ro şi de la intrarea în expoziție.

Parteneri media: Magic FM, Ziare.com, Acasă, Catchy, Suntpărinte, Qbebe.

Despre Events

Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din România, a cărei  misiune este să aducă entertainmentul cât mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat”, iar printre evenimentele care vor rămâne mereu în memoria spectatorilor se numără concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith, Leonard Cohen, The Cranberries, Pink Martini și Ed Sheeran, spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation și expozițiile The Human Body și The Art of Banksy.

Despre AFI COTROCENI

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților săi zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Dintre aceastea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spațiu expozițional care propune o călătorie într-o lume a senzațiilor și iluziilor optice.

 

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă