Facebook va lansa o nouă aplicație prin care va revoluționa modul în care vedem imaginile pe rețeaua de socializare

Gigantul Facebook va lansa o aplicație care va revoluționa modul în care utilizatorii rețelei sociale vor vedea imaginile, și anume o aplicație dedicată conținutului de realitate virtuală (VR).

Gabriel Mihai 0 comentarii

Gigantul Facebook va lansa o aplicație care va revoluționa modul în care utilizatorii rețelei sociale vor vedea imaginile, și anume o aplicație dedicată conținutului de realitate virtuală (VR), arată News.ro

Mark Zuckenberg a declarat de mai multe ori că realitatea virtuală este următorul pas pentru rețeaua sa de socializare. În acest sens, Zuckemberg a precizat că aplicația dedicată realității virtuale va fi disponibilă și va schimba modul în care sunt vizualizate imaginile panoramice sau videoclipurile 360 de grade.

Noua aplicaţie organizează conţinutul în patru secţiuni:

  • Following - aici este concentrat conţinutul postat de prieteni
  • Explore -  conţinut panoramic interesant din restul reţelei
  • Saved -  imagini şi filmări salvate pentru a fi vizionate mai târziu
  • Timeline - propriul conţinut panoramic

Prima aplicaţie dedicată realităţii virtuale vine din partea Facebook după ce reţeaua socială a reuşit să cumuleze o cantitate impresionantă de conţinut panoramic. Conform companiei, utilizatorii săi au postat deja peste un milion de filmări la 360 de grade şi mai bine de 25 de milioane de fotografii panoramice.

Facebook 360 este primul produs pe care divizia de realitate virtuală a Facebook îl lansează după ce, în luna ianuarie, Brendan Iribe a fost înlocuit la conducerea diviziei cu Hugo Barra, fostul executiv al producătorului chinez de gadgeturi Xiaomi

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...