10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăTechHuawei a fost Alegerea Clienților Gartner Peer Insights 2020 pentru Centrele de...

Huawei a fost Alegerea Clienților Gartner Peer Insights 2020 pentru Centrele de Date

Compania Huawei a fost desemnată Gartner Peer Insights 2020 Alegerea Clienților pentru Centrele de Date și Rețelele Cloud pentru rețeaua sa de centre de date CloudFabric (DCN). Huawei are un nivel ridicat de 4,9 / 5 stele începând cu noiembrie 2020, clasându-se pe primul loc printre aproape 20 de furnizori.

Huawei CloudFabric servește peste 9.200 de clienți întreprinderi din peste 140 de țări. Încrederea clienților este dată de inovația continuă a Huawei și poziția de lider în DCN-uri.

În 2020, Huawei a lansat noua soluție CloudFabric 2.0. Bazată pe o arhitectură deschisă, această soluție se poate conecta la mai mulți nori și este compatibilă cu dispozitivele de la mai mulți furnizori, reducând cheltuielile de operare (OPEX) cu 28%. Rețeaua inteligentă și fără pierderi 400GE de înaltă densitate are pierderi zero de pachete și latență scăzută, îmbunătățind capacitatea de calcul cu 27% și stocarea datelor IOPS cu peste 30%.

Huawei a lansat switch-ul 400GE de curent continuu CloudEngine 16800 de nouă generație. Bazat pe noua platformă lideră în industrie, pe noi interfețe optice și pe o nouă informație, comutatorul permite o colaborare eficientă între diferite domenii ale „noii infrastructuri” și accelerează transformarea digitală a industriei.

Pe lângă soluțiile și produsele inovatoare, switch-urile Huawei CloudEngine DC au câștigat încrederea clienților din întreaga lume. Potrivit cotei de piață Gartner: Enterprise Network Equipment by Market Segment, Worldwide, 2Q20, 29 septembrie 2020, cota de piață a comutatoarelor Huawei de 10 Gbps și 25 Gbps se situează pe poziția cea mai înaltă în livrările de porturi globale.

Gartner Peer Insights este o platformă online de evaluări și recenzii de software și servicii IT scrise și citite de profesioniștii IT și de factorii de decizie în domeniul tehnologiei. Scopul este de a ajuta liderii IT să ia decizii de cumpărare mai inteligente și furnizorii de tehnologie să-și îmbunătățească produsele primind feedback obiectiv și imparțial de la clienții lor.

Gartner Peer Insights include peste 350.000 de recenzii verificate în peste 340 de piețe. Pentru mai multe informații despre comutatoarele Huawei CloudFabric DCN Solution și CloudEngine DC, vizitați site-ul web Huawei DCN Solution.

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă