Proiectul GovITHub, inițiat de fostul premier Dacian Cioloș, a câștigat un prestigios premiu la festivalul Webit, unul dintre cele mai importante evenimente din Europa

Fostul premier tehnocrat al României, Dacian Cioloș, a anunțat pe pagina sa de Facebook că proiectul inițiat în timpul mandatului său, GovITHub a câștigat premiul pentru Best Innovation through Legislation in CEE la festivalul internațional Webit.

Iulia Iancu 0 comentarii

Fostul premier tehnocrat al României, Dacian Cioloș, a anunțat pe pagina sa de Facebook că proiectul inițiat în timpul mandatului său, GovITHub a câștigat premiul pentru Best Innovation through Legislation in CEE la festivalul internațional Webit, unul dintre cele mai importante evenimente de profil din Europa. 

"GovITHub putea să fie gura de oxigen necesară administrației publice românești în relația cu cetățenii. Felicitări bursierilor, voluntarilor și echipei de la Cancelarie care a inițiat și coordonat acest proiect. Azi toți au primit o recunoaștere internațională binemeritată", a scris Cioloș, pe pagina sa de Facebook.

Programul guvernamental GovITHub a fost creat în 2016 ca urmare a unei inițiative de implicare civică a specialiștilor IT din mediul privat care își doresc să contribuie în mod activ la digitalizarea instituțiilor publice și la îmbunătățirea relației cetățeanului cu statul.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...