Ranger Stormtrak și Ranger Wolftrak, noile modele Ford, foto: Facebook

Ranger Stormtrak și Ranger Wolftrak, noile modele Ford, foto: Facebook

Lansare nouă la Ford. Ce model va face furori

Ford lansează, luni, noile ediții limitate Stormtrak și Wolftrak pentru modelul Ranger, cel mai bine vândut pick- up din Europa. Noile modele vor ajunge în reprezentanțele din Europa din luna octombrie.

Cătălin Șerban 0 comentarii

 Ford a dezvăluit luni noile Ranger Stormtrak și Ranger Wolftrak - două modele în ediție limitată, care valorifică stilul și capacitatea pick-up-ului premiat al companiei.

Ranger Stormtrak este un pick-up premium cu un stil distinctiv destinat clienților care apreciază performanțele remarcabile în combinație cu specificațiile generoase pentru a le susține stilul de viață activ.

Ranger Wolftrak este un pick-up îndrăzneț, robust, conceput în jurul nevoilor clienților care lucrează în aer liber și doresc performanțe off-road impresionante fără a compromite confortul și utilitatea.

Noile ediții limitate Ranger Stormtrak și Wolftrak vor sosi în reprezentanțele Ford din Europa începând cu luna octombrie a acestui an, adăugând o nouă dimensiune gamei premiate Ranger a companiei Ford pentru o varietate largă de clienți, care include palpitantul Ranger Raptor, Ranger MS- RT inspirat din motorsport și varianta de cabină cu șasiu Ranger, recent anunțată.

De asemenea, Ford introduce o nouă opțiune de rulou pentru benă acționat electric pentru modelul Ranger Wildtrak, care este specificată ca dotare standard la Ranger Stormtrak.

Comentarii

loading...