Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liderul de la Casa Albă nu renunţă la dreptul de a bloca utilizatorii Twitter

Liderul de la Casa Albă nu renunţă la dreptul de a bloca utilizatorii Twitter

Donald Trump a contestat decizia unei curţi de apel federale care a stabilit că preşedintele american a încălcat Constituţia prin blocarea abonării la contul său de Twitter a unor persoane ale căror opinii îi displac.

Rl online 0 comentarii

Potrivit documentului înregistrat vineri seară de Departamentul Justiţiei, Trump solicită rejudecarea cauzei de către instanţele de apel din statul New York, considerând că hotărârea luată cu un vot unanim de 3-0 „fundamental eronată”. Donald Trump are peste 63 milioane de urmăritori ai contului său de Twitter, pe care îl foloseşte frecvent pentru a face anunţuri importante.

Cel mai recent, tweet-urile sale de vineri cu privire la războiul comercial cu China au provocat deprecieri bruşte pe bursa americană şi ale preţului petrolului. Un complet de trei judecători a menţinut luna trecută decizia din mai 2018 a unei instanţe inferioare care l-a obligat pe Trump să deblocheze accesul câtorva zeci de urmăritori pe Twitter. Potrivit Agerpres, compania Twitter Inc şi Casa Albă au refuzat să comenteze acest caz.

Comentarii

loading...