Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Noua generație de iPhone va întârzia cel puțin o lună

Noua generație de iPhone va întârzia cel puțin o lună

Programate inițial să fie lansate în septembrie, noile smartphone-uri iPhone vor ajunge la primii clienți abia la începutul lunii octombrie.

Petronel Tudor 0 comentarii

Primele telefoane iPhone cu tehnologie 5G au o întârziere de livrare de câteva săptămâni cauzată, în primul rând, de anumite probleme legate de producția și livrarea componentelor, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Luca Maestri, directorul financiar al Apple, a anunțat că iPhone-urile 2020 vor fi lansate pe piață mai târziu decât de obicei, cu consecința mutării în ultimul trimestru al anului a rezultatelor financiare generate de vânzarea primelor telefoane noi.

Este pentru prima dată în istoria iPhone când se întârzie lansarea unei întregi generații de smartphone-uri. În trecut clienții au fost obligați să aștepte în plus pentru modelele iPhone XR și iPhone X.

Comentarii

loading...