Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O firmă de securitate cibernetică oferă 50,000 de euro Institutului "Matei Balș"

O firmă de securitate cibernetică oferă 50,000 de euro Institutului "Matei Balș"

Compania certSIGN a anunțat, luni, că donează 50.000 de euro pentru Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș".

Mihai Diac 0 comentarii

Această sumă de 50.000 de euro va fi direcționată către achiziționarea de echipamente esențiale pentru asigurarea îngrijirii persoanelor infectate, a precizat compania de securitate cibernetică.

„Institutul Național de Boli Infecțioase < Prof. Dr. Matei Balș > mulțumește certSIGN pentru donație.
Banii vor fi folosiți în lupta împotriva noului virus SARS-Cov-2. Datorită sprijinului și generozității dumneavoastră vom reuși să fim alături de cei în nevoie, vom rămâne în prima linie, salvând vieți cu devotament, implicare și atitudine profund umană” , a declarat prof. dr. Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului "Matei Balș".

Comentarii

loading...