Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Probleme cu noxele la motoarele de pe SUV-urile Porsche

Probleme cu noxele la motoarele de pe SUV-urile Porsche

Producătorul de maşini sport Porsche este nevoit să recheme în fabrică 60.000 de SUV-uri din cauza unor probleme legate de emisiile de noxe, relatează Reuters.

Iulian Budușan 0 comentarii

Porsche a fost invitat de autoritatea germană de reglementare a automobilelor, KBA, să recheme circa 60.000 de vehicule utilitare Macan şi Cayenne cu motoare diesel, a declarat un purtător de cuvânt al autorităţii.

Autoritatea germană de reglementare din domeniu, citată de Reuters, a relatat vineri că cele două modele echipate cu cea mai recentă generaţie de motoare diesel Euro-6 au fost dotate cu dispozitive capabile să reducă emisiile în testele de laborator.

La începutul acestui an, producătorul de maşini sportive din Stuttgart a emis deja o rechemare pentru modelele Macan cu şase cilindri pentru actualizarea software-ului de control al emisiilor, în scopul evitării unei interdicţii la nivelul vânzărilor.

Comentarii

loading...