Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Foto: Mihai Diac

Record de viteză în rețeaua 5G

Un experiment realizat în Elveția de două companii din domeniul IT a permis o viteză maximă de conexiune de 3,67 Gbps, folosindu-se mai multe telefoane inteligente într-o singură celulă 5G.

Mihai Diac 0 comentarii

Companiile Huawei și Sunrise au reușit să îmbunătățească experiența 5G până la viteză maximă de conexiune de 3,67 Gbps, după ce, anterior, telefonul inteligent al unui singur utilizator a atins o viteză de până la 2Gbps. Această performanță va permite tot mai multe inovații în domeniilor serviciilor cu conexiune la Internet prin bandă largă.

Sunrise este prima companie din Europa care a lansat rețeaua 5G și continuă să implementeze un plan denumit „5G pentru Oameni”.

Pe baza colaborării cu Huawei, Sunrise oferă, acum, acoperire 5G în mai mult de 262 de orașe și sate de pe teritoriul Elveției, oferind viteze maxime 5G pentru a permite utilizarea Internetului prin bandă largă, televiziune la înaltă definiție și servicii 5G interactive în domeniul gaming-ului.

Comentarii

loading...