15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechRevelion pe Litoral - mai repede, mai intim, mai ieftin

Revelion pe Litoral – mai repede, mai intim, mai ieftin

Revelionul la malul mării se adresează în special clien­ților care vor să se liniștească, nu vor aglomerație prea mare“, spune Cristian Bărhălescu, președintele Asociației Litoral – Delta Dunării.

Mamaia este, ca și pe timpul verii, stațiunea preferată de turiști și iarna. Din două motive: aici sunt cele mai multe hoteluri de lux de pe litoral și este foarte aproape de Constanța, deci posibilitățile de petrecere a timpului sunt mai diversificate. Un hotel de patru stele din Mamaia a pregătit un pachet special de revelion, de exemplu. Prețul fără reducere este de 2.299 de lei de persoană și include patru nopți de cazare, dacă vreți să vedeți parcarea pe geamul din cameră. Pentru 230 de lei în plus de persoană, puteți avea vedere la mare. În acest preț sunt incluse accesul la SPA (piscină, saună, jacuzzi, fitness, duș cervical și un așa-numit „duș-emoțional“, adică o combinație între temperaturi scăzute și ridicate, luminozitate și aromoterapie), accesul la terapii SPA, inclusiv pentru domni, petreceri tematice, dar, desigur, și masa festivă de revelion, acompaniată de muzică live. „Gradul de ocupare este de 100% încă din luna noiem­brie“, a spus reprezentantul unui hotel de patru stele.

 Revelion de cinci stele

Dacă vreți un revelion de cinci stele, trebuie să fiți pregătiți să plătiți între 2.280 și 3.914 lei pentru un sejur de trei nopți în Mamaia. Prețul cel mai mare se achită pentru perioada 30 decembrie-2 ianuarie, într-un apartament. Tariful este pentru două persoane și include, pe lângă cazare, mic dejun, brunch pe 1 ianuarie, cine festive și prânz. Cei care nu doresc să se cazeze pot opta numai pentru petrecerea de revelion, care include muzică live, dar și un spectacol de dansuri grecești. Pentru ca noul an să înceapă „cu încredere și entuziasm“, organizatorii au pregătit și un spectaculos foc de artificii. Prețul este de 500 de lei de persoană și include atât meniul festiv, cât și băuturi în regim open bar.

Bal mascat în Eforie

Există petreceri de revelion și în afara stațiunii Mamaia. În Eforie, de exemplu, puteți opta pentru un pachet de patru nopți la un hotel de trei stele, cu prețuri cuprinse între 3.200 și 3.600 de lei. Beneficiați de pensiune completă, de cină festivă, în sistem open buffet, de acces la SPA, masaje, dar și de o petrecere de bal mascat. Dacă pretențiile sunt mai mici și nu includ sesiune de SPA, puteți alege o vilă din Eforie Nord, de exemplu. Nu lipsesc muzica live, masa festivă și trei nopți de cazare, pentru 850 de lei de persoană.

În sudul litoralului, oferta de revelion este mult mai săracă. Există câteva restaurante deschise, dar ofertele care includ și cazare sunt foarte rare. Puteți alege un hotel în Venus, care oferă all-
inclusive și a pregătit și un revelion pentru copii, astfel încât părinții să se poată distra liniștiți, sau în Mangalia.

O altă categorie de turiști care vin pe litoral de revelion o reprezintă cei care închiriază vile turistice, pentru două sau trei nopți, și se ocupă singuri de organizarea revelionului.

 Revelion în aer liber, în Constanța

 Primăria Constanța va organiza și în acest an un revelion în aer liber, în Piața Ovidiu, în intervalul 22.00-01.00. „Vor cânta: Tranda, Vița de Vie, Mihail, Dan Helciug și Spitalul de Urgență și va mai urca pe scenă trupa de dans Street Dance. Evenimentul va fi prezentat de Dan Cojocaru și Dan Hel­ciug“, au precizat reprezentanții primăriei. Prețul plătit de primărie pentru eveniment este de circa 600.000 lei, incluzând TVA.    

AVANTAJE

 1. prețuri mai mici decât la munte;

2. acces facil (mai ales pentru bucureșteni);

3. mai multă liniște decât la munte;

4. acces la SPA inclus în preț;

5. atmosferă romantică.

Cele mai citite

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...

Rusia susține că a doborât 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

Ministerul rus al Apărării a transmis sâmbătă că apărarea sa antiaeriană a interceptat şi distrus 50 de drone ucrainene în cursul nopţii, respingând unul...

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...
Ultima oră
Pe aceeași temă