21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechRivalii HTC U11 îți arată cât de aprigă este lupta pentru supremația...

Rivalii HTC U11 îți arată cât de aprigă este lupta pentru supremația industriei de telefoane mobile

HTC U11 este genul acela de telefon care îți fură privirile. Spatele lucios, în care se reflectă absolut orice, inclusiv fața ta atunci când vrei să faci un selfie cu camera „aia bună”, i-a oferit HTC-ului U11 un loc bine meritat în topul smartphone-urilor îndrăznețe. Din păcate, acest lucru nu este suficient pentru a fi cel mai bine vândut telefon de pe piață. Iată cei mai importanți rivali HTC U11 care îți arată cât de aprigă este lupta pentru supremația industriei de telefoane mobile.

 

Samsung Galaxy S8
Pentru că este un smartphone de generație 2017, pe HTC U11 îl vom compara cu modelele lansate sau disponibile în același an. Primul dintre ele: Samsung Galaxy S8. Nu prea contează cât de bestial arată spatele, din moment ce te vei uita tot timpul la cel mai bun ecran de pe piață. Display-ul „infinity” a fost suficient de cele mai multe ori pentru a converti alți utilizatori către smartphone-ul Samsung.

 

Apple iPhone 7 Plus
Iar cei mai mulți dintre ei au venit din tabăra asta: Apple. Rivalul HTC U11 are un design deja considerat clasic, un ecran LCD și o cameră foto duală. Însă sistemul de operare este suficient pentru a-i face pe fanii Apple nici să nu considere utilizarea temporară a unui smartphone Android.

 

Google Pixel XL
Ce se întâmplă când Google se hotărăște să adopte strategia Apple de a se ocupa atât de hardware, cât și de software: unul dintre cele mai bune smartphone-uri Android. Chiar dacă vorbim despre prima generație, Google Pixel XL a fost primit foarte bine de către fani, criticii atrăgând însă atenția asupra ecranului de calitate îndoielnică. Poate de-asta Google a cumpărat divizia de hardware a celor de la HTC.

 

OnePlus 3T
Trecem la categoria telefoanelor chinezești atât după nume, cât și după port. OnePlus a pornit la drum cu o campanie de marketing foarte bună și un slogan atât de aspirațional, „Never settle”, încât până și cei de la Alcatel cred că pot reveni în topul preferințelor. Dacă Samsung și restul marilor jucători de pe piață nu mai iau prețul dispozitivelor în considerare, exact acest lucru face OnePlus. Încă de la prima variantă, OnePlus a oferit telefoane la prețuri foarte competitive. Camera foto însă este slăbiciunea modelului OnePlus 3T

 

Xiaomi Mi 6
Xiaomi este cunoscut pentru două lucruri: faptul că prețurile pe care le practică sunt foarte agresive și pentru că Hugo Barra, unii dintre cei mai importanți oameni din istoria Android, a plecat de la Google pentru ei. Bine, Xiaomi suferă și de o acută lipsă a originalității, fiind deseori acuzați că trag la indigo atât design-ul de produs, cât și materialele de marketing.

Acestea sunt doar 5 dintre modelele cu care HTC U11 se luptă. Din fericire, niciunul nu dispune de un spate atât de lucios și de atrăgător.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...
Ultima oră
Pe aceeași temă