10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechȘapte miliarde de locuri, salvate pe Google Maps. Vezi cine este campionul!

Șapte miliarde de locuri, salvate pe Google Maps. Vezi cine este campionul!

Funcția de salvare a locului, oferită de Google Maps, este foarte populară printre utilizatorii din toată lumea. Restaurante, pensiuni, obiective turistice, locuri de campare sau orice alt loc din lume se poate marca printr-o etichetă pe Google Maps, pentru ca apoi să fie afișat pe hartă atunci când utilizatorul este conectat cu contul său de Google.

La nivel global, peste 7 miliarde locuri au fost salvate pe Google Maps de către utilizatori. Iată care sunt cele mai populare locuri de pe glob salvate de utilizatori. Conduce Turnul Eiffel (Franța), urmat de altă locație din Franța – Muzeul Luvru, și Kiyomizu-dera (Japonia). Colosseum-ul din Italia, catedrala La Sagrada Familia (Spania), Fontana di Trevi (Italia) și Palatul Buckingham (Marea Britanie) și-au făcut loc în topul primelor 10 locuri de pe glob salvate.

Chiar în perioada pandemiei, când s-a călătorit mai puțin, oamenii au continuat să-și salveze în Google Maps locurile favorite, chiar dacă se observă o schimbare în ceea ce privește tipul de obiective de interes.

Pădurile/parcurile naționale, râurile, magazinele cu înghețată, fermele, cafenelele, cascadele, locurile de odihnă pentu șoferi, magazinele de biciclete, parcările gratuite și campingurile pentru autorulote sunt, în ordine, preferatele utilizatorilor Google Maps.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă