Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Se construiește un parc științific în județul Ilfov

Se construiește un parc științific în județul Ilfov

Proiectul tehnic pentru ansamblul denumit Măgurele Science Park se va finaliza luna viitoare.

Mihai Diac 0 comentarii

În luna iulie 2020 se va finaliza proiectul tehnic pentru ansamblul denumit Măgurele Science Park, a anunțat, miercuri, Remus Trandafir, manager proiecte de dezvoltare în cadrul Consiliului Județean (CJ) Ilfov.

"Proiectul tehnic pentru Măgurele Science Park va fi finalizat în iulie, astfel încât în toamnă să putem să demarăm achiziţia pentru contractarea lucrărilor. Ne dorim ca de anul viitor, din perspectiva demarării programelor operaţionale post - 2020, pentru perioada 2021 - 2027, să depunem spre finanţare proiectul respectiv şi să obţinem finanţare să-l punem în practică, astfel încât de anul viitor să începem execuţia lucrărilor", a declarat Remus Trandafir.

Reprezentantul CJ Ilfov a oferit aceste explicații în cadrul unei dezbateri publice privind Strategia de dezvoltare a judeţului Ilfov în perioada 2020 - 2030.

Comentarii

loading...