Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Se poate face reconversie profesională prin cursuri de programare online

Se poate face reconversie profesională prin cursuri de programare online

Prima serie de cursanți ai programului de specializare "Front End Developer" va termina în curând cursurile.

Mihai Diac 0 comentarii

Cursul denumit "Front End Developer", destinat persoanelor care caută o soluție rapidă de reconversie profesională, a fost lansat de curând în România.

Cursul poate fi finalizat în numai patru luni, iar absolvenții lui vor putea aplica pentru unul dintre cele peste 900 joburi disponibile în IT.

Un alt curs este cel de Full Stack Developer, care poate fi absolvit în 12 luni. Acest model este unul deja testat cu succes în Ungaria și Polonia, prin care școala garantează un job într-una dintre companiile partenere la finalul cursurilor, dar și posibilitatea plății acestora abia după angajare.

Ambele cursuri sunt organizate de școala de programare Codecool, care a ajuns la 100 de studenți.

În luna iunie 2020, școala a fost autorizată de către Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale, absolvenții cursurilor putând aplica acum și pentru joburile ce necesită o acreditare oficială.

Comentarii

loading...