20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăTechSpune-ne ce telefon ai, ca sa stim ce husa sa iti oferim....

Spune-ne ce telefon ai, ca sa stim ce husa sa iti oferim. Se lanseaza Levos.ro

Romanii sunt mari consumatori de tehnologie, de gadgeturi, in special. De preferinta, cu administrare dimineata, la pranz si seara. Daca tableta si laptopul mai sunt inca pe lista de optionale, telefonul mobil este bifat de catre majoritatea dintre noi. Nu degeaba traim in era tehnologiei. Telefonul este « butonat » in orice loc si orice context. In timp ce ne bem cafeaua, in pauza de la birou, in timpul liber, inainte de culcare, in sala de asteptare la medic, la plictiseala si la bucurie. Telefonul a devenit o prelungire, tot mai fireasca, a fiecaruia.

Atunci cand vine vorba de preferinte in materie de branduri de telefoane, avem si raspunsul. Conform ultimilor statistici bine masurate in domeniu, romanii cumpara cel mai des Samsung, urmat de iPhone si Huawei. Alegerea unui model anume se face, fireste, pe criterii financiare si de preferinta.

O categorie distincta este reprezentata de persoanele care reusesc sa isi achizitioneze modele dintre cele mai noi imediat de la lansarea lor pe piata. O alta parte de utilizatori de telefonie mobila considera ca, atata timp cat gadgetul functioneaza, nu se justifica schimbarea acestuia.

Un lucru este sigur : un telefon suficient de performant, adaptat comportamentului de utilizare, va functiona o perioada rezonabila de timp. Acest lucru este conditionat si de modul in care gadgetul este intretinut. Cum intretinem efectiv un telefon ? Teoretic si in linii mari, ar fi suficient sa nu-l supunem umiditatii, temperaturilor ridicate si nici impactului cu podeaua. Practica, insa, ne omoara. Lucrurile nu stau chiar atat de simplu. Oricat de mare grija ai avea, incidente tot mai apar. Dupa unul sau un sir de incidente neplacute, aparatul poate deveni complet nefunctional ; iar asta nu mai depinde nici de cat de scump a fost, nici cat de recent a fost cumparat.

Spune-ne ce telefon ai, ca sa stim ce husa sa iti oferim. Un nou magazin online destinat utilizatorilor de telefoane mobile se lanseaza pe data de 6 decembrie 2018. Este vorba despre Levos.ro, magazin nisat pe accesorii si huse de telefoane. Pentru inceput, pe Levos.ro vei putea gasi huse pentru telefoane exclusiv din gamele Samsung, Apple si Huawei, diverse modele. Daca esti detinatorul unui telefon de acest tip, poate te gandesti la posibilitatea unei reinnoiri a husei. Daca telefonul tau nu este inca protejat de o husa, te sfatuim sa iei in calcul achizitia uneia.

Tot ce putem sa iti dezvaluim este ca ai de unde alege. Poti opta pentru accesorii de protectie de tipurile bumper, carcasa, flip cover, full body, husa, protectie spate, stand sau transparenta.

Iti poti rafina cautarea accesoriului potrivit prin selectarea materialului dorit si a functiei/functiilor pe care doresti ca produsul sa le indeplineasca.

Pentru ca suntem diferiti, si este firesc sa fie asa, preferintele sunt diferite si in materie de culoare. Alege nuanta potrivita stilului tau si textura care te atrage. La dispozitie exista o paleta de nuante pentru domni si doamne deopotriva, pentru diverse gusturi cromatice.

Nu ne ramane decat sa iti uram succes in a adauga in cos accesoriul care te-a cucerit.

Si un aspect important: Levos.ro isi intampina clientii cu o mica surpriza: in schimbul abonarii lor la newsletter, prima lor comanda va beneficia de un discount de 10%.

Detinatorul magazinului Levos.ro se numeste Valentin Barbulescu. Dupa cum chiar el o dezvaluie, echipa a inceput sa lucreze la proiectul Levos din anul 2017. Din dorinta de a convinge oamenii ca e nu doar necesar, dar si cool, sa isi protejeze telefonul mobil, cei de la Levos intentioneaza sa isi surprinda clientii cu accesorii de telefoane de la cele mai cunoscute branduri pe piata din Romania. Si promit sa o faca la cele mai inalte standarde.

Cele mai citite

Rețea pakistaneză de trafic de migranți, destructurată în România

O investigație transfrontalieră condusă de Poliția Română (Poliția Română), sprijinită de Europol și la care au participat poliția austriacă (Landeskriminalamt Salzburg) și Forțele carabinierilor...

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, inculpat pentru corupție și cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, continuă să surprindă....

Klaus Iohannis a efectuat o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat miercuri, 24 aprilie 2024, o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea. Din delegația care...
Ultima oră
Pe aceeași temă