6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechTe-ai săturat să cari încărcătorul după tine? Se schimbă standardele în telefonia...

Te-ai săturat să cari încărcătorul după tine? Se schimbă standardele în telefonia mobilă!

Qualcomm își prezintă ultima generație de tehnologie de încărcare super-rapidă a telefoanelor mobile pentru a-i scuti pe utilizatori de stresul închiderii smartphone-urilor înainte de a ajunge la o priză pentru a le alimenta.

Quick Change 5 va avea viteze de încărcare de peste 100W. Ce înseamnă asta? Un smartphone de ultimă generație ce permite încărcarea super-rapidă s-ar putea alimenta 100% în maxim 15 minute, adică fix într-o scurtă pauză de o cafea. Timpul pentru încărcarea cu 50% este impresionant, producătorii anunțând că este nevoie de doar 5 minute pentru ca acumulatorul să fie încărcat la jumătate din capacitate.

Ultima generație este cu 70% mai eficientă decât versiunea anterioară și de aproape 4 ori mai rapidă la încărcare. Qualcomm spune că a reușit să scadă cu până la 10 grade temperatura în timpul super-încărcării. Generația a cincea poate fi folosită și la telefoanele aflate acum în uz și care beneficiază de încărcare rapidă dar eficiența maximă va fi pe smartphone-urile produse din septembrie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă