Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trump susține că a convins Anglia și alte țări să evite produsele Huawei pentru că aduc riscuri

Trump susține că a convins Anglia și alte țări să evite produsele Huawei pentru că aduc riscuri

Președintele SUA, Donald Trump, susține că el este cel care a convins Marea Britanie și alte țări să evite produsele 5G oferite de firma chineză Huawei.

Mihai Diac 0 comentarii

"Noi am convins multe ţări, multe ţări, am făcut eu însumi acest lucru în cea mai mare parte, să nu se folosească Huawei, pentru că noi credem că e un risc de securitate, e un mare risc de securitate", a susținut președintele Donald Trump.

Declarația liderului SUA a venit la câteva ore după ce, marți, 14 iulie, premierul britanic, Boris Johnson, a decis ca echipamentele oferite de firma chineză Huawei, unul dintre cei mai mari producători mondiali din zona comunicațiilor, să fie eliminate complet din reţeaua 5G a Regatului Unit, de la sfîrșitul anului 2027.

Comentarii

loading...