9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialRecomandare de weekend: Italia, în centrul Capitalei - Modigliani

Recomandare de weekend: Italia, în centrul Capitalei – Modigliani

Restaurantul Modigliani, de la parterul Hotelului InterContinental, are toate ingredientele unui restaurant italian autentic: delicii culinare preparate după reţete italiene, cu ingrediente originale, însoţite de vinuri din podgorii italiene renumite.

Decorul clasic şi atmosfera creată de acordurile live de pian, lumina difuză şi reproducerile după picturile celebrului Amedeo Modigliani fac din acest restaurant locul perfect pentru o seară romantică, dar şi pentru o cină de afaceri, cu o autentică savoare italiană.

Certificat “Ospitalità Italiana“ şi “Academia della Cucina Italiana” pentru originalitatea italiană pe care o promovează şi recomandat de celebrul TripAdvisor ca unul dintre cele mai bune restaurante italiene din Bucureşti, Restaurantul Modigliani îşi respectă renumele şi oferă oaspeţilor un meniu reprezentativ pentru bucătăria italiană premium. Nu lipsesc antipasti precum tapenade, melanzana alla parmigiano şi celebrele brânzeturi şi mezeluri italieneşti mozarella, Burrata, Bresaola, Grana Padano sau şuncă de Parma, dar şi paste şi feluri principale recomandate de Chef Cristian Marino precum Filetto Rossini, ton în crustă de ierburi, muşchiuleţ de porc învelit în şuncă de Parma. Şi deserturile respectă specificul italian. Panna
cotta, tiramisu, mousse de mascarpone şi mentă, tartă cu ricotta apar la masă frumos prezentate de către ospătari, ca un moment special în cadrul cinei, pe care nu vi-l veţi putea refuza.

În fiecare seară, la Mo-digliani puteţi asculta melodii interpretate live la pian, iar joia sunteţi invitaţi la o cină pe ritmuri de jazz şi cafe concert, în compania trupei Zlat Band. Tot joia, bucătarul italian Cristian Marino pregăteşte gnocchi cu trufe spre a oferi clienţilor o părticică din tradiţia „Givedi Gnocchi“, o tradiţie de secole a italienilor care pregătesc gnocchi în casă în fiecare joi, pentru ca apoi să ia cina împreună cu familia.

Aşadar, după o zi agitată la birou sau într-o seară de week-end ori cu orice ocazie specială, sunteţi aşteptaţi să rezervaţi o masă în elegantul restaurant din centrul Capitalei.

Ce primiţi din partea casei:

– Întâmpinare cu tapenade

– Un pahar de vin din partea casei

– Tortul aniversar pentru invitaţi dacă vă sărbătoriţi ziua de naştere

Deschis zilnic pentru cină

Program: 18.00 – 23.30

Rezervări: 0799 994 995 sau
online pe www.restaurantmodigliani.com
Facebook: www.facebook.com/ModiglianiRestaurant

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă