Amenajari cu buget mic: folosiţi cu eficienţă lichidările de stocuri

Luna august este ideală pentru cei care doresc să renoveze sau să reamenajeze, de exemplu baia sau bucătăria, adică fără şantiere mari şi cu bugete mai mici. În plus, este şi momentul în care unele companii, cum este de exemplu, Delta Studio, decid să facă lichidări de stocuri, ceea ce înseamnă posibilităţi importante de reducere a cheltuielilor. Există o ofertă extinsă de gresie, faianţă, obiecte sanitare, baterii sanitare, mobilier, căzi, cabine de duş, accesorii si radiatoare

Ion Diamandi 0 comentarii

August este o lună a concediilor. De aceea este mai calmă, mai liniştită şi ideală pentru cei care doresc să renoveze sau să reamenajeze, de exemplu baia sau bucătăria, adică fără şantiere mari şi cu bugete mai mici. În plus, este şi momentul în care unele companii decid să facă lichidări de stocuri, ceea ce înseamnă posibilităţi importante de reducere a cheltuielilor.
 
Mai cu seamă în ceea ce priveşte schimbarea gresiei şi a faianţei, una dintre cele mai comune soluţii de reîmprospătare a decorului şi la care, de obicei, se apelează mai des, aceasta se poate realiza în această perioadă în doar câteva zile, cu un buget limitat, fiind propriul tău designer. În plus, folosind  faptul că  Delta Studio (https://www.deltastudio.ro/) lichidează stocurile la gresie, faianţă, obiecte sanitare, baterii sanitare, căzi, cabine de duş, accesorii si radiatoare, cu puţină creativitate, puteţi realiza o amenajare de vis cu buget redus. În acest scop  vă recomandăm să vizitaţi  Showroom-ul Delta Studio din Valea Cascadelor nr. 18 pentru a vedea toate produsele mai ales că există posibilitatea de a le achiziţiona pe loc. 

 Este cunoscut faptul că plăcile ceramice sunt cele care creează aspectul general al băii şi dau tonul stilului de amenajare. În showroom găsiţi  gresie si faianta de design de la numai 18 lei/mp iar în felul acesta se pot realiza economii substanţiale pentru a obţine o amenajare  în stil contemporan, pentru care este recomandată  gresia şi faianţa în nuanţe neutre, de exemplu, faianţa Seul Line Nacar de la Porcelanosa care se află şi ea la reducere. O alta variantă de faianţă alba aflată la promoţie este faianţa decorativă Marmi Scala Blanco de la aceeaşi firmă.

Puteţi alege, de asemenea, un mobilier de baie modern, fabricat în România sau de import. În galeria foto puteţi găsi mai multe  mobiliere de baie la reducere şi să îl alege-ţi pe cel potrivit băii proprii. Spaţiul poate fi completat cu o cabină de duş,  preţurile celor din outlet începând de la 388 lei. Tot în outlet puteţi găsi diverse obiecte sanitare: vase wc, lavoare, bideuri, capace de WC şi bideu de la firme de prestigiu: Noken Porcelanosa, Villeroy&Boch, VitrA, Roca, Hatria ;i Ideal Standard, pre’urile pornind de la 71 lei/ buc.

Un vas de WC suspendat va oferi băii  o alură modernă. în outlet puteţi găsi reduceri semnificative la produse de la furnizori de top. De exemplu, vasul WC suspendat S50 de la VitrA este acum în promoţie şi costă doar 246.17 lei Pentru o baie în stil spa, este recomandată o cadă la preţ incredibil de accesibil.  Decorul creat cu buget mic poate fi completat cu baterii reduse la preţ din outlet baterii de la furnizori de top: Franke, Kludi, Roca, Grohe, Noken, Reitano.  Preţurile pornesc de la doar 35 lei/ buc. Pentru un spaţiu modern puteţi achiziţiona un radiator decorativ la preţuri prietenoase de la numai 361 lei. Spaţiul poate fi completat deasemenea cu accesoriile de baie potrivite din outlet accesorii.

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...