Cum sa amenajezi ingenios un subsol

De foarte mult timp subsolul nu mai reprezinta un simplu loc de depozitare a lucrurilor de care nu mai avem nevoie, un loc neprimitor in care ne era frica sa mergem atunci cand eram mici.

Online 0 comentarii

De foarte mult timp, subsolul nu mai reprezinta un simplu loc de depozitare a lucrurilor de care nu mai avem nevoie, un loc neprimitor in care ne era frica sa mergem atunci cand eram mici.

Acum incep sa fie la ordinea zilei cerintele celor care apeleaza la designeri de a-i ajuta sa isi amenajeze subsolul, astfel incat acesta sa fie un loc in care sa ne relaxam, sa fugim de cotidian si sa ne reincarcam bateriile. Cu toate acestea, inca sunt destul de multe la numar persoanele care nu folosesc deloc la adevaratul sau potential subsolul.

Daca stim cum sa reamenajam astfel incat sa scapam de decorul sobru si rece atunci subsolul poate deveni o incapere ca oricare alta, ba chiar un mediu in care sa evadam, sa scapam de problemele de peste zi. De ce nu, zona asta poate fi chiar una perfecta pentru petreceri, in care sa iti chemi prietenii. Poti amplasa aici o masa de biliard (daca spatiul iti permite), sa amenajezi o micuta sala de cinema, iar exemplele pot continua. Vorba aia, limita e cerul. Haide insa sa vedem care sunt cele cateva sfaturi pe care noi ti le dam atunci cad vine vorba de amenajarea ingenioasa a subsolului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...