21.7 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop 10 octombrie. Berbecii trebuie să-și gestioneze cu grijă emoțiile. Ce sfaturi...

Horoscop 10 octombrie. Berbecii trebuie să-și gestioneze cu grijă emoțiile. Ce sfaturi le dau astrele celorlalte zodii

Marți, astrele îi sfătuiesc pe nativii din berbec să fie prudenți și să-și gestioneze emoțiile cu grijă, pentru că au de învățat din trecut, iar pe nativii din balanță pun la punct un proiect în care vor investi foarte mult, mai ales pe plan afectiv. 

Berbec – De azi, JUPITER IN SCORPION. Esti printre cei favorizati?

Nu te poti detasa de o emotie din trecut care are inca influenta asupra ta. Te napadesc regretele, nostalgiile, amintirile nu tocmai placute si retraiesti aproape identic un eveniment din trecut cu un impact emotional maxim asupra ta. Doare inca, nu poti uita sau ierta ceva, dar merita sa treci in revista cele intamplate pentru a intelege, dupa atata timp, cu alti ochi unde ai gresit. Daca se intampla si a doua oara acelasi lucru, e semn ori ca ti se mai acorda o sansa de a face totul bine, ori mai ai niste lectii de invatat de aici.

Taur – De azi, JUPITER IN SCORPION. Esti printre cei favorizati?

Desi erai foarte concentrat la un proiect ce parea sa mearga bine, azi apare o alta varianta la fel de tentanta care-ti da peste cap toata organizarea initiala. Esti foarte derutat, pentru ca acum nu mai stii pe ce cale sa mergi, de vreme ce ambele optiuni merita atentie. Ar fi perfect daca ai duce totul la capat in varianta de pornire, lasand al doilea plan in asteptare. Nici nu stii cum, din ambele idei, se pot naste succese complet diferite si separate, de aceea e bine sa pastrezi in minte alternativa tocmai aparuta ca sa o pui in practica altadata.

Gemeni – De azi, JUPITER IN SCORPION. Esti printre cei favorizati?

Opreste-te din mers daca vezi ca toate elementele din jur par a evolua exact invers decat ai dori tu. Primesti suficiente avertismente ca sensul ales nu duce acolo unde vrei: frane, refuzuri, obstacole, amanari, toate acestea ar trebui sa te puna pe ganduri. Cand nimic nu inainteaza, e mai degraba un semn ca nu mergi in directia cea buna si ar fi bine sa cauti un plan de rezerva. Nu ai nici un spor cand vezi ca nimeni nu te sustine in ceea ce faci, cand vezi in ochii tuturor indoiala si neincredere, deci gandeste-te inca o data daca merita sa mai consumi energie pentru ceva ce sta pe loc de la o vreme.

Rac – De azi, JUPITER IN SCORPION. Esti printre cei favorizati?

Nimeresti intr-un mediu ostil, in care nu esti deloc sprijinit in ceea ce intentionezi sa faci. Vin prea multe refuzuri, prea multe atitudini ostile, si cum sa duci la indeplinire o sarcina in asemenea atmosfera? Incearca sa iesi din acest mediu apasator, pentru ca aici s-au adunat ori numai oameni pesimisti, care nu au curaj sa faca nimic de teama esecului, ori numai critici rautaciosi care iti tot pun bete in roate doar pentru ca ei nu sunt in stare de nimic. Tu ai putea face multe, dar ceilalti te trag inapoi.

Leu – De azi, JUPITER IN SCORPION. Esti printre cei favorizati?

Cineva drag trece printr-un moment mai dificil in care are multa nevoie de sustinerea celor din familie. Trebuie sa-i fii alaturi acum cand nu stie de ce sa-si mai lege sperantele, ca atare suportul tau si al celorlalti din casa este esential ca sa-si revina. Si tu ai trecut prin situatii similare si el ti-a stat alaturi si te-a imbarbatat, ca atare acum trebuie sa-i intorci serviciile. Cand vasliti mai multi la aceeasi barca, greutatile nu mai sunt la fel de mari iar orizontul se sa insenineaza mai repede, deci lasa propriile tale probleme deoparte si apleaca-te asupra celui care se afla azi in impas.

Fecioară – De azi, JUPITER IN SCORPION. Esti printre cei favorizati?

Taci si suporta unele conditii care nu prea iti convin, la prima vedere. Nu-ti place deloc sa o faci pe umilul, cand tu ai o atitudine de lider si orgolii imense, dar de data aceasta vei vedea ca o pozitie inferioara, un ton scazut si putina modestie nu strica deloc. Ai multe de castigat de pe urma unei astfel de atitudini, dupa principiul capul taiat sabia nu-l taie. Taci si suporta unele conditii defavorabile acum, pe moment, pentru ca ceea ce poti obtine de pe urma unui astfel de comportament, chiar merita efortul.

Balanță – De azi, JUPITER IN SCORPION. Esti printre cei favorizati?

Te simti bine printre oameni care tin la tine orice ai face si, cu asemenea suport, prinzi si mai mult curaj sa te implici in activitati cu un consum emotional maxim. De dragul lor, esti capabil de orice si, daca mai primesti si din partea lor aceleasi gesturi de prietenie si afectiune, puteti construi impreuna planuri marete. Uneori ajunge doar sa stii ca esti sustinut, ca esti apreciat indiferent ce ai face, pentru ca prezenta celor dragi, a familiei, a prietenilor, este cea care te impinge de la spate. Ei iti ofera mult, la fel oferi si tu in schimb.

Scorpion – De azi, JUPITER IN SCORPION. Esti printre cei favorizati?

Te preocupa mult starea de sanatate ale celor mai in varsta din familie. Un parinte sau un bunic nu se simte prea bine de la o vreme si tu incerci sa-i fii alaturi cat poti. Esti pregatit sa-ti asumi sarcini pentru binele lui, chiar de-ar fi sa-ti sacrifici complet programul doar pentru a-l ingriji. E modul tau de a-i arata cat de mult apreciezi grija pe care si el ti-a oferit-o candva, acum fiind randul tau sa-i fii de ajutor la greu. Ba chiar te simti mai bine ca vezi macar o schita de zambet de multumire pe chipul sau, ceea ce-ti da incredere ca prezenta ta i-a fost de ajutor.

Săgetător – De azi, JUPITER IN SCORPION. Esti printre cei favorizati?

Se apropie un eveniment pe care il astepti de multa vreme, fata de care nutreai sentimente aparte, si fiecare clipa care te duce catre acel moment te face sa tremuri de emotie. Nu stii cum va fi, desi ti l-ai imaginat in mii de feluri. Va fi bine, toate semnalele premergatoare te duc cu gandul la un eveniment deosebit care te va face fericit. Simti ca destinul isi lasa amprenta peste acest punct de referinta pe care nu-l vei uita probabil niciodata datorita unicitatii sale, datorita senzatiei ca nu vei mai avea curand parte de asa ceva. Bucura-te de tot ce se intampla!

Capricorn – De azi, JUPITER IN SCORPION. Esti printre cei favorizati?

Cel mai de pret lucru, in acest moment, e faptul ca cineva care tine cu adevarat la tine iti sta alaturi la bine si la greu. E dispus sa preia pe umerii sai ceva din problemele tale, sare in ajutorul tau oricand ai nevoie si. astfel, totul merge mult mai usor pentru ca nu esti singur in fata provocarilor vietii. E modul sau de a-ti intoarce niste servicii similare pe care si tu, cu alte ocazii, i le-ai daruit cu inima deschisa, oferindu-va unul altuia tot suportul necesar in momente cheie. Privesti la el cu incredere, cu recunostinta, mandru ca ai asemenea prieten!

Vărsător – De azi, JUPITER IN SCORPION. Esti printre cei favorizati?

Nu stii cum sa tratezi oportunitatile acestei zile, de parca acelasi lucru ar contine si o recompensa, dar si un motiv de suparare. Nu le poti avea pe toate la cote maxime, chiar si cele mai frumoase reusite au la baza un pret de platit, dar merita sa-l platesti, daca la final te asteapta succesul. Nu te gandi nicio clipa ce pierd ceilalti cand tu castigi, pentru ca asa e viata: cand unul urca, altul coboara! Bucura-te de sansa ta, nu plange pentru tristetea altuia de langa tine; acum contezi doar tu.

Pești – De azi, JUPITER IN SCORPION. Esti printre cei favorizati?

Ai o suma ceva mai mare la dispozitie si te gandesti daca e momentul bun pentru o investitie majora. Daca tu consideri ca toate platile curente sunt la zi si nu ai nici un dezechilibru in buget, da, momentul e ideal sa investesti suma mai mare de bani intr-o directie atat de importanta. Dar inainte de a semna vreun contract sau de a bate palma pentru o afacere, vorbeste si cu partenerul tau de viata sau cu un expert financiar, pentru ca sfaturile care vin de la altii privesc lucrurile dintr-o alta perspectiva decat tine.

Horoscop oferit de www.acvaria.com.

Cele mai citite

Pescuitul va fi prohibit și în apele teritoriale cu Ucraina și Bulgaria

Prohibiţia pescuitului se extinde începând de marţi şi în apele de frontieră cu Ucraina şi Bulgaria, pescuitul sezonier la scrumbie în Deltă urmând să...

Richard Gasquet s-a retras de la Țiriac Open

Tenismanul francez Richard Gasquet a declarat forfait pentru turneul de categorie ATP 250 Ţiriac Open, care are loc la baza sportivă Marica/Năstase din Bucureşti. „Din...

UE plăteşte Poloniei 6,3 miliarde de euro din fondul de redresare post-covid

Uniunea Europeană (UE) a plătit Poloniei 6,3 miliarde de euro, în cadrul ajutoarelor de relansarea economică, în urma pandemiei covid-19, cea mai mare plată...
Ultima oră
Pe aceeași temă