20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialHoroscop 13 octombrie. Gemenii scapă cu bine dintr-o situație dificilă. Ce surprize...

Horoscop 13 octombrie. Gemenii scapă cu bine dintr-o situație dificilă. Ce surprize le-au rezervat astrele celorlalte zodii

Vineri, gemenii reușesc să evite o situație care le-ar fi putut aduce multe neplăceri în viitor, iar peștii sunt sfătuiți să nu se abată de la drumul pe care l-au ales, pentru că vor avea succes. 

Berbec – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Ai un sentiment ciudat cu care te-ai trezit de dimineata, cum ca ceva urmeaza sa se incheie in mod ciudat si nedorit. Nu e o emotie prea placuta, e ca tracul de dinaintea unui eveniment caruia ii acorzi semnificatii deosebite, si ai tendinta de a lasa frica sa se manifeste deasupra tuturor celorlalte emotii. Daca presimti ca nu duce intr-o directie buna, mai bine te confrunti direct cu motivul temerilor tale, poate se mai poate redresa ceva inainte. Altfel vei regreta mai apoi ca nu ai luat masuri cand ceva iti atragea atentia ca s-ar putea întâmpla odata si-odata.

Taur – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Asculta sfaturile foarte bune care vin azi de la o persoana care se ocupa de frumusetea sau sanatatea corpului. Mergi la cosmetica, la sala de fitness, la spa, sau daca e nevoie, la un medic, pentru ca informatiile pe care le vei primi au darul de a te face sa te simti mult mai bine. Te apleci cu mai multa grija asupra organismului tau si ii acorzi atentie sporita, descoperind cat de rar iti oferi asemenea momente de rasfat sau iubire. Iubeste-ti mai mult corpul, el e casa in care traiesti si trebuie sa fie in deplina ordine si curatenie, ca atare informeaza-te pe toate caile cum sa-ti faci aceasta casa mai frumoasa si mai luminoasa. Deciziile pe care le iei cu privire la regimul tau de viata vor aduce sanatate si confort interior.

Gemeni – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Reusesti sa intervii la timp intr-o situatie din care ai putea avea mult de pierdut, poate chiar din propriile greseli. Datorita spontaneitatii de care dai dovada, dar mai ales datorita cumpatarii cu care intervii salvator in aceasta situatie, vei scapa nevatamat ca prin urechile acului de o primejdie. Altadata ai fi fost mult mai panicat si mai slab, dar nu si de data aceasta, pentru ca reusesti sa o descoperi la timp, printr-o analiza rapida a tuturor fetelor problemei, astfel incat nimic grav sa nu te atinga. Meriti felicitari pentru capacitatea de a te misca atat de repede chiar si in conditii de stres extrem!

Rac – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Reusesti sa intervii la timp intr-o situatie din care ai putea avea mult de pierdut, poate chiar din propriile greseli. Datorita spontaneitatii de care dai dovada, dar mai ales datorita cumpatarii cu care intervii salvator in aceasta situatie, vei scapa nevatamat ca prin urechile acului de o primejdie. Altadata ai fi fost mult mai panicat si mai slab, dar nu si de data aceasta, pentru ca reusesti sa o descoperi la timp, printr-o analiza rapida a tuturor fetelor problemei, astfel incat nimic grav sa nu te atinga. Meriti felicitari pentru capacitatea de a te misca atat de repede chiar si in conditii de stres extrem!

Leu – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Chiar daca nu toata lumea aplauda ideile tale, nu te lua dupa ei, ci pune-ti in aplicare planurile fara intarziere. Nu ai alaturi de tine cei mai buni companioni, ci atragi doar oameni pesimisti, negativisti, fricosi care spun ca nu se poate inainte de a incerca ceva, deci nu te lasa influentat de asemenea anturaj. Tu poti, tu stii, la tine totul merge ca pe roate, deci esecul ar aparea numai daca pleci urechea la zvonurile sau comentariile negative ale celor care iti tin companie. Unora le e frica de orice si incearca sa-ti inoculeze si tie virusul fricii, or tu nu esti ca ei, cel putin nu azi! Ai curajul sa-ti urmezi ideile asa cum vrei, fara sa asculti de ceilalti!

Fecioară – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Nu accepta doar sa fii condus din umbra, ci, in situatia de fata, trebuie sa preiei chiar tu fraiele unui anumit demers. A fi simplu calator intr-o masina condusa de altul, nu se va dovedi a fi cea mai potrivita atitudine, deci lupta cu dorinta altora de a-ti da ordine ci incearca sa faci chiar tu totul. Altceva e sa incerci decat sa renunti la lupta si a-ti accepta pozitia de spectator la eforturile altora. Daca accepti doar aceasta pozitie de subaltern, cand ajungi la capat vei descoperi ca nu e locul in care doreai sa ajungi, deci cel mai bine e sa iei atitudine inca de la inceput, ca sa nu fii ghidat intr-o directie nepotrivita dorintelor tale.

Balanță – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Nu esti prea sigur pe sentimentele persoanei iubite, desi ti le arata cat poate de des si cat mai vizibil, dar tu tot te indoiesti. Ai poate unele motive de suspiciune ca nu e chiar atat de sincer pe cat vrea sa para, dar nu cumva e si o forma de egoism din partea ta? Poate astepti doar de la el semne de afectiune si dovezi de iubire, dar tu nu prea stii sa oferi ceva similar inapoi. Inainte de a-i reprosa ca nu te iubeste sau nu stie sa se poarte, gandeste-te la comportamentul tau. S-ar putea ca tu sa fii in toane rele si sa vezi in jur doar probleme, dusmani si pericole, si il gasesti pe cel drag vinovat de toate acestea.

Scorpion – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Ai curaj sa visezi, sa creezi din propria ta imaginatie lumi frumoase, pentru ca esti intr-un moment de creativitate maxima. Tot ce se naste acum in inima sau in mintea ta are mari sanse sa devina realitate foarte curand, pentru ca prinzi un val ascendent care te propulseaza in varf mult mai repede. De fapt, esti foarte motivat de acest vis si, pentru ca vrei sa ajungi mai repede la rezultatele dorite, tragi tare, insisti, depui forturi pentru ca nu ai rabdare pana acolo. Pastreaza acest elan cat mai mult timp, pedaleaza repede! Vizualizeaza sau verbalizeaza ceea ce speri sa primesti, caci primul pas spre concretizarea unui scop e sa ti-l stabilesti tu foarte clar in minte.

Săgetător – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Nu te baza pe o singura sursa de bani in totalitate, pentru ca nici nu stii cand izvorul respectiv seaca si ramai… lefter. Cel mai bine e sa dramuiesti cu prudenta resursele de venit, fara a le crede infinite, Nimic nu tine vesnic, nici bunastarea, nici bogatia, ca atare nu te increde in totalitate ca daca acum robinetul curge fara intrerupere, o va tine asa tot timpul. Daca vezi ca incep sa apara hopuri in primirea anumitor bani, e un avertisment ca trebuie s-o lasi si tu mai moale cu unele capricii financiare, abuzuri si cheltuieli inutile.

Capricorn – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Ti-e putin jena sa recunosti ca nu te pricepi la un anumit lucru, de aceea stai in banca ta ca un elev care nu si-a facut tema si spera sa nu fie descoperit de profesor. Nu aceasta e atitudinea potrivita in situatia de fata., ci trebuie sa ai curaj sa intrebi cand nu stii sa faci un lucru. A nu-ti recunoaste limitele genereaza o serie intreaga de lacune care, intr-o zi, isi vor arata efectele si te vei trezi in fata unui hop fara sa ai cunostintele necesare pentru a-l depasi. Daca ai pe cine intreba sau daca ai surse de informare la dispozitie, foloseste-le cu incredere: vei termina ziua cu un pic mai invatat!

Vărsător – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Cand cineva are succes sau ii merg lucrurile ca pe roate, fii sigur ca apar de peste tot si inamicii, criticii, rautaciosii invidiosi care incearca sa demoleze succesul acestuia. In aceeasi situatie esti si tu, caci reusitele tale nasc rautatile unora care nu pot ajunge acolo unde ai ajuns tu. Incearca sa nu pleci urechea la astfel de comentarii nemeritate, ci vezi-ti de treaba cu incredere deplina in tine. Unii arunca sageti otravite doar pentru ca asa le e caracterul, pentru ca nu stiu sa aprecieze ce fac altii, deci tu trebuie sa fii cel care devine imun la judecati dure si face abstractie de astfel de atitudini negative. Prefa-te ca nici nu auzi comentariile de pe margine.

Pești – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Mergi mai departe pe drumul pe care l-ai ales candva, pentru ca visul tau se contureaza din ce in ce mai bine cu fiecare pas pe care il faci. Nu te astepta la miracole, pentru ca tu insuti construiesti marele edificiu de la final, dar trebuie sa fii constient ca e un drum lung pana acolo. Pe parcurs, mai ai multe de invatat, mai apar si probe de trecut, mai intervin si alte persoane in aventura ta, dar fii sigur ca in tot acest demers esti protejat de undeva de sus, dar, mai ales, esti indrumat pe tot felul de cai subtile incotro e mai bine sa mergi. Asculta tot ce vine catre tine prin intuitie sau vise, prin coincidente sau vesti, pentru ca toate converg acolo unde doresti.

Horoscop oferit de www.acvaria.com.

Cele mai citite

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...
Ultima oră
Pe aceeași temă